Φυγόποινοι «νταήδες» συνελήφθησαν σε Άρτα και Ιωάννινα

Φυγόποινοι «νταήδες» συνελήφθησαν σε Άρτα και Ιωάννινα

Εις βάρος και των δύο ανδρών εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

Φυγόποινοι «νταήδες» συνελήφθησαν σε Άρτα και Ιωάννινα
Ένα χρόνο αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας έναν 47χρονο Έλληνα «νταή», που είχε καταδικαστεί γιατί ξεσπούσε επανειλημμένα όλο του το μένος σε ένα ανήλικο παιδί στο οποίο είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες! Τελικά, ο φυγόποινος εντοπίστηκε στην Άρτα.

Οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πρόκληση σωματικών βλαβών κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικο, με ποινή φυλάκισης ενός έτους. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, που διέταξε να γίνει εκτελεστή η ποινή που  είχε επιβληθεί στον 47χρονο.

Κλείσιμο
Αλλά και στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, ένας 67χρονος Έλληνας  που είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να αποφύγει σύλληψη και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απείθεια με καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, η οποία εκκρεμούσε. Ο φυγόποινος «νταής» παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης