Ανήλικος σε σπείρα που άνοιγε σπίτια στα Ιωάννινα

Ανήλικος σε σπείρα που άνοιγε σπίτια στα Ιωάννινα

Έβγαλε «λαγό» η προσαγωγή τριών τσιγγάνων στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, αφού αποδείχθηκε ότι είχαν διαπράξει τουλάχιστον δυο διαρρήξεις τις τελευταίες ημέρες

Ανήλικος σε σπείρα που άνοιγε σπίτια στα Ιωάννινα

Έβγαλε «λαγό» η προσαγωγή τριών τσιγγάνων –μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος- στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης και της Ο.Π.Κ.Ε.. Όπως αποδείχθηκε, είχαν διαπράξει τουλάχιστον δυο διαρρήξεις τις τελευταίες ημέρες.

Στην προανάκριση ο 15χρονος παραδέχθηκε ότι μαζί με τους άλλους δυο, έναν 35χρονο και έναν 23χρονο, είχαν πάει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους σε ένα σπίτι στην πόλη των Ιωαννίνων, είχαν διαρρήξει την πόρτα και είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα. Αλλά και το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, είχαν διαρρήξει άλλο ένα σπίτι στο χωριό Βασιλική Ιωαννίνων και είχαν αρπάξει μετρητά.

Μέρος των κλεμμένων χρημάτων και κοσμημάτων βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες. Το αυτοκίνητο της σπείρας κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών και οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης