Χαλκιδική: Ρήμαζαν εξοχικά δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενα

Χαλκιδική: Ρήμαζαν εξοχικά δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενα

Ο ύποπτος προσήχθη στο τμήμα, όπου αποκαλύφθηκε ότι μαζί με έναν συνεργό του τρύπωναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξοχικά και δωμάτια ξενοδοχείων ενώ οι ένοικοι κοιμόντουσαν 

Χαλκιδική: Ρήμαζαν εξοχικά δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενα
Δυο απανωτές διαρρήξεις που έγιναν σε περιοχές της Κασσάνδρειας στην Χαλκιδική, αποτέλεσαν την άκρη του νήματος για να διαλευκανθεί η δράση ενός διδύμου κακοποιών που είχαν ρημάξει από τις αρχές Ιουνίου τα εξοχικά, τα δωμάτια ξενοδοχείων και τα ενοικιαζόμενα καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Νέων Μουδανιών που ειδοποιήθηκαν για τις κλοπές χρημάτων και τριών κινητών από ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο και μια εξοχική κατοικία, «χτένισαν» την περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν έναν 38χρονο Αλβανό που είχε πάνω του διάφορα ξένα χαρτονομίσματα και μία λάμα η οποία μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως διαρρηκτικό εργαλείο.  

Κλείσιμο
Ο ύποπτος προσήχθη στο τμήμα, όπου αποκαλύφθηκε ότι μαζί με έναν συνεργό του τρύπωναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξοχικά και δωμάτια ξενοδοχείων ενώ οι ένοικοι κοιμόντουσαν και άρπαζαν μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Εκτός από τις δυο διαρρήξεις που διέπραξε ο 38χρονος, διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει άλλες 11 και μία απόπειρα με λεία αξίας 10.000 ευρώ.

Σε τέσσερις από τις διαρρήξεις συμμετείχε και ο συνεργός του που δεν έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε κρυμμένο σε ένα αγροτεμάχιο της περιοχής και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής και του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του «ντουέτου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης