Αργολίδα: Υπάλληλος παρήγγειλε τον εμπρησμό στην Περιφέρεια

Αργολίδα: Υπάλληλος παρήγγειλε τον εμπρησμό στην Περιφέρεια

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι  λόγοι για τους οποίους ο 49χρονος θέλησε να καταστρέψει το κτίριο 

Αργολίδα: Υπάλληλος παρήγγειλε τον εμπρησμό στην Περιφέρεια
Ένας 49χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας ήταν ο ηθικός αυτουργός του εμπρησμού στο κτίριο της υπηρεσίας, τον οποίο προκάλεσαν επί πληρωμή δυο νεαροί τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι  λόγοι για τους οποίους ο 49χρονος θέλησε να καταστρέψει το κτίριο της υπηρεσίας όπου εργαζόταν και ο ίδιος. Πάντως, τόσο ο ίδιος όσο και οι φυσικοί αυτουργοί του εμπρησμού ηλικίας 19 και 22 χρόνων που κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση και διακεκριμένες φθορές, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άργους με εντάλματα του ανακριτή Πρωτοδικών Ναυπλίου. Μετά την άσκηση διώξεων από τον εισαγγελέα, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Κλείσιμο
Οι δράστες είχαν παραβιάσει κάποια παράθυρα γραφείων στο κτίριο που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ναυπλίου - Νέας Κίου, στο οποίο δεν υπήρχε φύλακας, είχαν ρίξει σε δύο σημεία του χώρου εύφλεκτο υγρό και φιαλίδια υγραερίου. Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου και σε μηχανήματα στο Αρχείο και στο τμήμα Έκδοσης Αδειών, ενώ καταστράφηκαν και αρκετά σημαντικά έγραφα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης