Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες στο Αλιβέρι

Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες στο Αλιβέρι

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Ανάμεσα στους τραυματίες και δύο παιδιά 

Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες στο Αλιβέρι
Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο δρόμο Αμαρύνθου - Αλιβερίου, στην 36η χ/θ, έξω από το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν, ημεδαποί άνδρες ηλικίας 39 και 35 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Αλιβερίου, συγκρούστηκαν μετωπικά, ενώ ένα ακόμη διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 51χρονος επίσης ημεδαπός, δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως και ενεπλάκη στο τροχαίο. 

Κλείσιμο
Τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε ένα κουβάρι σιδηρικών, ενώ για τον απεγκλωβισμό των δυο πρώτων οδηγών χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Στο ένα ΙΧ μάλιστα ξέσπασε φωτιά και ο οδηγός του κατάφερε να βγει από το όχημα την τελευταία στιγμή. Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν οι τρεις οδηγοί, οι δυο ελαφρά ενώ ο 35χρονος είναι βαριά τραυματισμένος. Στο αυτοκίνητο του 39χρονου επέβαιναν και τα δυο ανήλικα παιδιά του ηλικίας περίπου 10 ετών, τα οποία ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας. 











Πηγή: eviazoom.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης