Κομοτηνή: Ο σκύλος ξετρύπωσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια

Κομοτηνή: Ο σκύλος ξετρύπωσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια

Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε συνολικά 569 χάπια του φαρμακευτικού σκευάσματος Xanax για τα οποία δεν διέθετε την απαραίτητη συνταγή γιατρού και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,1 γραμμαρίων 

Κομοτηνή: Ο σκύλος ξετρύπωσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια
Δεν λάθεψαν τα ρουθούνια του εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν κλήθηκε να ερευνήσει το σπίτι ενός 33χρονου Έλληνα για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή της Κομοτηνής.

Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε συνολικά 569 χάπια του φαρμακευτικού σκευάσματος Xanax για τα οποία δεν διέθετε την απαραίτητη συνταγή γιατρού και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,1 γραμμαρίων κι έτσι ο 33χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
*** Μόλις είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ένας 38χρονος, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα βαμβάκι εμποτισμένο με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κουταλάκι με υπολείμματα ηρωίνης  και δύο ναρκωτικά χάπια. Ο 38χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης