Καρδίτσα: Άδειασε το σπίτι και επέστρεψε για τα... υπόλοιπα

Καρδίτσα: Άδειασε το σπίτι και επέστρεψε για τα... υπόλοιπα

Ο δράστης δεν δίστασε να επιτεθεί στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν

Καρδίτσα: Άδειασε το σπίτι και επέστρεψε για τα... υπόλοιπα
Ρεσιτάλ... θράσους έδωσε ένας 56χρονος διαρρήκτης που εισέβαλε δυο φορές μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Καρδίτσα για να αρπάξει ό,τι είχε αφήσει πίσω του την πρώτη φορά! Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν.

Ο δράστης προέβαλε σθεναρή αντίσταση χτυπώντας τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του 65χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού, αλλά τελικά δεν απέφυγε τις χειροπέδες με τις οποίες προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις πριν τον οδηγήσει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για κλοπή, απόπειρα κλοπής και αντίσταση. 

Κλείσιμο
Ο 56χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, όταν διέρρηξε την κλειδαριά της εισόδου με ένα αιχμηρό αντικείμενο και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα. Στην προανάκριση παραδέχθηκε ότι  είχε διαρρήξει το σπίτι και τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας και είχε αρπάξει διάφορα παλιά οικιακά σκεύη, ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια, βιβλία και αντικείμενα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του που κατασχέθηκε μαζί με τα διαρρηκτικά εργαλεία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης