Λαμία: Το κράνος έσωσε τη ζωή στον «Χαρλεά»

Λαμία: Το κράνος έσωσε τη ζωή στον «Χαρλεά»

Η σύγκρουσή της Χάρλεϊ με ένα αυτοκίνητο θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραία για τον οδηγό της αν δεν φορούσε κράνος και σωστό εξοπλισμό

Λαμία: Το κράνος έσωσε τη ζωή στον «Χαρλεά»
Για την ανάγκη χρήσης του κράνους -αλλά και του σωστού εξοπλισμού σε ότι αφορά τα ρούχα και τα παπούτσια- από τους μοτοσικλετιστές δεν χρειάζεται να ειπωθούν και πολλά. Αρκούν οι φωτογραφίες ενός τροχαίου ατυχήματος που έγινε σήμερα λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη Λαμία για να αντιληφθεί κανείς πόσο απαραίτητα είναι όλα αυτά, και πως χάρη στην χρήση τους κατάφερε να γλιτώσει ο μοτοσικλετιστής με την Χάρλεϊ.

Το ατύχημα έγινε στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμία-Δομοκού (λίγο πριν την ισόπεδη διάβαση του τρένου) και σ' αυτό εμπλέκονταν δύο «χαρλεάδες» που ταξίδευαν από την Αθήνα για τα Γιάννενα όπου το Σαββατοκύριακο υπάρχει συνάντηση φίλων της γνωστής μάρκας μοτοσικλετών, της Harley Davidson.

Κλείσιμο
Πλησιάζοντας στις γραμμές του τρένου, οι μηχανές έκοψαν ταχύτητα, καθώς η διάβαση δεν είναι ομαλή και υπάρχει αρκετή διαφορά ύψους ανάμεσα στην άσφαλτο και τις σιδηροτροχιές. Όμως τζιπάκι της παρέας τους που ερχόταν από πίσω τους δεν το αντιλήφθηκε έγκαιρα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πλάι τη μία από τις δύο Χάρλεϊ με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο ο οδηγός της μηχανής και να πέσει με δύναμη στο πίσω μέρος της καρότσας ενός αγροτικού.

Όπως λέει ο ίδιος: «Μετά τη σύγκρουση απογειώθηκα. Έφυγα πάνω από τη μηχανή και τη καρότσα του αγροτικού και έπεσα μέσα στο δρόμο με το κεφάλι. Αν δεν φορούσα κράνος δεν θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή....». Μπορεί η πανάκριβη μηχανή του να έπαθε αρκετά μεγάλη ζημιά (που δεν αποτιμάται μόνο σε χρήματα για τους φανατικούς αυτής της μάρκας), όμως ο σωστός εξοπλισμός και πάνω απ΄ όλα το κράνος τον κράτησαν ζωντανό. Και ικανό να την επισκευάσει και να συνεχίζει να απολαμβάνει τις βόλτες του με αυτήν.

Πηγή: www.lamiareport.gr



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης