Συνελήφθη 39χρονος για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα του Πειραιά

Συνελήφθη 39χρονος για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα του Πειραιά

Προέβαινε συστηματικά στη διάπραξη ληστειών υπό την απειλή όπλου σε καταστήματα του Κερατσινίου, της Νίκαιας και του Πειραιά

Συνελήφθη 39χρονος για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα του Πειραιά
Στη σύλληψη ενός 39χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο δίμηνο προέβαινε συστηματικά στη διάπραξη ληστειών σε καταστήματα του Κερατσινίου, της Νίκαιας και του Πειραιά, προχώρησε η Ασφάλεια Πειραιά.
 
Ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τις περισσότερες φορές εκφόβιζε του υπαλλήλους ή τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και με την απειλή όπλου, αλλά και συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης, αφαιρούσε χρήματα.
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Ασφάλεια Πειραιά, μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί επτά περιπτώσεις, εκ των οποίων δύο σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά και το Κερατσίνι, δύο σε περίπτερα στη Νίκαια και το Κερατσίνι, μία σε κοσμηματοπωλείο στη Νίκαια, μία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά και μία σε ενεχυροδανειστήριο στο Κερατσίνι, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε την ιδιοκτήτρια.
 
Στην κατοχή και την οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα μαχαίρι, δύο συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών, δύο συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, 34 φυσίγγια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και δύο μοτοσυκλέτες, που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μέσα διαφυγής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης