Συνελήφθησαν δύο από τους τρεις κλέφτες χρυσαφικών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν δύο από τους τρεις κλέφτες χρυσαφικών στην Κέρκυρα

Οι δύο 19χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνες στα σπίτια τους και βρήκαν μέρος από τα κλεμμένα χρυσαφικά τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Συνελήφθησαν δύο από τους τρεις κλέφτες χρυσαφικών στην Κέρκυρα
Μέρα- μεσημέρι είχαν χτυπήσει οι διαρρήκτες μια κατοικία στην περιοχή του Πέλεκα στην Κέρκυρα και είχαν αρπάξει χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ. Η κλοπή έγινε το περασμένο Σάββατο, αλλά η διερεύνησή της από την Ασφάλεια οδήγησε στην εξιχνίασή της και τη σύλληψη δυο από τους νεαρούς δράστες.

Οι δύο 19χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνες στα σπίτια τους και βρήκαν μέρος από τα κλεμμένα χρυσαφικά τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Στο πλαίσιο της έρευνας, αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους ηλικίας 18 χρόνων.

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας ερευνούν αν κρύβονται πίσω και από άλλες διαρρήξεις στο νησί.

*** Ένας 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας στη Γαστούνη και ένας 18χρονος αναζητείται, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέρρηξαν μαζί το μίνι μάρκετ ενός 31χρονου και άρπαξαν 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και πακέτα τσιγάρων αξίας 500 ευρώ. Στο σπίτι του 41χρονου, που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για κλοπή κατά συναυτουργία, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης