Βίντεο: Οι γονείς επισκέφτηκαν την μικρή Μαρία-Ειρήνη στο νοσοκομείο

Βίντεο: Οι γονείς επισκέφτηκαν την μικρή Μαρία-Ειρήνη στο νοσοκομείο

«Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να το δούμε και αύριο που είναι η γιορτή της» δήλωσαν οι γονείς της κατά την είσοδό τους στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Βίντεο: Οι γονείς επισκέφτηκαν την μικρή Μαρία-Ειρήνη στο νοσοκομείο
Την πρώτη τους επαφή με την μικρή τους κόρη Ειρήνη-Μαρία είχαν σήμερα οι γονείς της, καθώς τους επιτράπηκε να την επισκεφθούν στο Νοσοκομείο Παίδων στο οποίο και βρίσκεται το κοριτσάκι για φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη μετά τον πρωτοφανή εφιάλτη που βίωσε.

Συνοδευόμενοι από τους κουμπάρους τους, οι δύο γονείς ανέβηκαν στον πέμπτο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου με την διακριτική παρουσία ατόμων του νοσοκομείου, μπήκαν στο δωμάτιο της μικρής.

Κατά την είσοδό τους στο Νοσοκομείο ο πατέρας της τετράχρονης Μαρίας δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη την οποία και ευχαριστεί που τους επέτρεψε να δουν το παιδί. Μάλιστα όπως είπε ευελπιστεί να μπορέσουν να το επισκεφτούν και αύριο που είναι η γιορτή του.

Υπενθυμίζουμε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι δύο γονείς οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο , η δίκη τους όμως αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων, αλλά τελικά θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου.

Αμέσως μετά την αναβολή της δίκης οι γονείς της μικρής αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κλείσιμο

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία σε βαθμό πλημμελήματος.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας ανηλίκων, με εντολή της οποίας η μικρή Μαρία-Ειρήνη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», αναμένει τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων και των παιδιάτρων που εξετάζουν το κοριτσάκι. 

Η εισαγγελέας θα επιτρέψει την επιστροφή του παιδιού στους γονείς μόνο εφόσον οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου αποφανθούν ότι το παιδί μπορεί να επιστρέψει στο οικογενειακό του περιβάλλον και ολοκληρωθεί η έρευνα των κοινωνικών λειτουργών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης