Μεσολόγγι: Είχε και παράνομο οπλισμό μαζί με χιλιάδες κροτίδες

Μεσολόγγι: Είχε και παράνομο οπλισμό μαζί με χιλιάδες κροτίδες

Βρέθηκαν μια φιάλη με αέριο πιπεριού και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ

Μεσολόγγι: Είχε και παράνομο οπλισμό μαζί με χιλιάδες κροτίδες
Σε οπλοστάσιο ήθελε να μετατρέψει το σπίτι του σε περιοχή του Αιτωλικού, ένας νεαρός ο οποίος προγραμμάτιζε... εκρηκτική παρουσία για το βράδυ της Ανάστασης! Όμως, τα σχέδιά του χάλασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών που είχαν πληροφορίες για όσα ετοίμαζε.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 25χρονου Έλληνα και επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει γι' αυτόν, καθώς ανακάλυψαν -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 2.515 κροτίδες μεγάλης ισχύος τις οποίες είχε στην κατοχή του! Μαζί με αυτές, όμως, βρήκαν ακόμη μια φιάλη με αέριο πιπεριού και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και παράνομη οπλοκατοχή. 

Κλείσιμο
*** Στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και σε βοηθητικούς χώρους που διατηρεί, έκρυβε 313 βεγγαλικά και 520 παιδικά αθύρματα χωρίς να διαθέτει τις απαιτούμενες εγκρίσεις κυκλοφορίας και χωρίς να τηρεί τους προβλεπόμενους όρους φύλαξης, ένας 59χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης