Βόλος: Έπιασαν και τον δεύτερο ληστή του περιπτερά

Βόλος: Έπιασαν και τον δεύτερο ληστή του περιπτερά

Η ληστεία είχε γίνει τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου, όταν οι δράστες επιτέθηκαν ξαφνικά στον 61χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου, τον χτύπησαν και άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό από το συρτάρι του ταμείου

Βόλος: Έπιασαν και τον δεύτερο ληστή του περιπτερά
Έντεκα ημέρες μετά τη ληστεία σε βάρος ενός 61χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου στον Αλμυρό Μαγνησίας και την άμεση σύλληψη ενός από τους δράστες χάρη στην κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος τον κατέγραψε, συνελήφθη και ο συνεργός του.

Τα στοιχεία ταυτότητας του 31χρονου Έλληνα είχε αποκαλύψει ο 23χρονος που εντοπίστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος το επόμενο μεσημέρι και ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Βόλου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος. Έτσι, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Κλείσιμο
Η ληστεία είχε γίνει τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου, όταν οι δράστες επιτέθηκαν ξαφνικά στον 61χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου, τον χτύπησαν και άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό από το συρτάρι του ταμείου.  Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όμως, το λάθος του 23χρονου να βγάλει την κουκούλα που φορούσε μόλις απομακρύνθηκε, αποδείχθηκε μοιραίο. Οι κάμερες καταστημάτων της περιοχής κατέγραψαν τόσο τον ίδιο όσο και το δρομολόγιο διαφυγής του και οι άνδρες της αστυνομίας τον εντόπισαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης