Οι μικροπωλητές ήταν και πορτοφολάδες

Οι μικροπωλητές ήταν και πορτοφολάδες

Οι δράστες απέσπασαν την προσοχή του θύματός τους και μαζί 130 ευρώ

Οι μικροπωλητές ήταν και πορτοφολάδες
Χτύπησαν την πόρτα ενός 83χρονου σε περιοχή των Γρεβενών, με το πρόσχημα ότι ήθελαν να του κάνουν επίδειξη των εμπορευμάτων που διέθεταν δυο Έλληνες  μικροπωλητές. Όμως, κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του, για να αρπάξουν το πορτοφόλι του με 130 ευρώ. 

Η κλοπή είχε γίνει την περασμένη Κυριακή και εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας. Σε βάρος των δραστών ηλικίας 45 και 34 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, αλλά δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου για να συλληφθούν.

Κλείσιμο
*** Παριστάνοντας τους πελάτες μπήκαν στο κατάστημα μίας 51χρονης σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας και δυο γυναίκες, αλλά όσο την απασχολούσαν ζητώντας να τους δείξει διάφορα εμπορεύματα, άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Γιαννιτσών εξακρίβωσαν τα στοιχεία του 48χρονου άνδρα, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και σε βάρος των δύο αγνώστων γυναικών, η έρευνα για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης