Ξεγέλασε ηλικιωμένη και πήρε τα χρυσαφικά της

Ξεγέλασε ηλικιωμένη και πήρε τα χρυσαφικά της

Ο αδίστακτος απατεώνας ζήτησε από την 78χρονη να πληρώσει με ό,τι... πολύτιμο είχε και της πήρε ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα

Ξεγέλασε ηλικιωμένη και πήρε τα χρυσαφικά της
Θύμα απάτης και κλοπής με δράστη ένα νεαρό, έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη. Ο δράστης την έπεισε ότι έπρεπε να πληρώσει για να μην υποστεί νομικές συνέπειες το παιδί της για φορολογικές παραβάσεις, αλλά η γριούλα δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα.

Ο αδίστακτος απατεώνας ζήτησε από την 78χρονη να πληρώσει με ό,τι... πολύτιμο είχε και της πήρε ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα! Όμως, ακόμη και τα λιγοστά μετρητά που είχε η ηλικιωμένη, φρόντισε να τα αρπάξει κάποια στιγμή που εκείνη δεν πρόσεχε. Χωρίς να γίνει αντιληπτός, βρήκε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το τσέπωσε και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση!

Κλείσιμο
Ωστόσο, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών
της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ο 32χρονος δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης