Ξάνθη: Έκαναν την... προίκα τους αλλά δεν τη χάρηκαν

Ξάνθη: Έκαναν την... προίκα τους αλλά δεν τη χάρηκαν

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν μια υπόθεση διάρρηξης και όταν συνέλαβαν δύο από τους τρεις δράστες, βρήκαν στην κατοχή τους μία συσκευασία με διάφορα είδη προικός την οποία επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους

Τρίπολη: Πωλούσε λαχνούς «μαϊμού» για λαχειοφόρο αγορά
Πλήθος ενδύματα και είδη προικός άρπαξε μια σπείρα διαρρηκτών με πλούσιο παρελθόν από ένα κατάστημα στο οποίο εισέβαλαν στην πόλη της Ξάνθης. Όμως, δεν πρόλαβαν να τα βάλουν στην... γκαρνταρόμπα τους καθώς η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τις έρευνες των αστυνομικών
της Ασφάλειας.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν δυο από τους δράστες ηλικίας 23 και 20 χρόνων και, όταν τους συνέλαβαν, βρήκαν στην κατοχή τους μία συσκευασία με διάφορα είδη προικός την οποία επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Στην διάρρηξη εμπλέκεται και ένας 30χρονος ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που, όπως και ο 23χρονος, έχει απασχολήσει παλιότερα τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματικές βλάβες, ενώ ο 20χρονος έχει κατηγορηθεί μόνο για κλοπές. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για κλοπή.

*** Ξήλωσαν τις μπαταρίες και «ρούφηξαν» το πετρέλαιο από τα δύο τρακτέρ ενός 75χρονου, οι άγνωστοι «κυνηγοί» καυσίμων που τρύπωσαν στο λιοστάσι του όπου ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του Μπαμπαλιού στον Δήμο Αμφιλοχίας! Όπως κατήγγειλε το θύμα στο αστυνομικό τμήμα Εμπεσού, οι δράστες διέρρηξαν και την αποθήκη του από την οποία άρπαξαν άλλα δέκα δοχεία με πετρέλαιο κίνησης!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης