Διαρρήκτης σχολείων συνελήφθη με χασίς και όπλο

Διαρρήκτης σχολείων συνελήφθη με χασίς και όπλο

Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,1 γραμμαρίων και μία κυνηγετική καραμπίνα με 56 φυσίγγια

Διαρρήκτης σχολείων συνελήφθη με χασίς και όπλο
Για ναρκωτικά πήγαν να ψάξουν, όπλο και πλήθος κλοπιμαία βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας στο σπίτι ενός 43χρονου στην κοινότητα Καισαρειά της Κοζάνης. Όπως διαπίστωσαν, αυτός είχε διαρρήξει δυο σχολεία και ένα σπίτι στην περιοχή πριν από δυο μήνες.

Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,1 γραμμαρίων και μία κυνηγετική καραμπίνα με 56 φυσίγγια. Όμως, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του μια βιντεοκάμερα, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κινητά, ένας φορητός και ένας σταθερός υπολογιστής.

Κλείσιμο
Από την έρευνα προέκυψε ότι κάποια από τα ευρήματα προέρχονταν από τις διαρρήξεις στο σπίτι ενός 58χρονου και από τα γραφεία του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου της Καισαρειάς κι έτσι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης άσκησε στον 43χρονο δίωξη για κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ένας 48χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Καλαμάτα και βρέθηκαν πάνω του ηρωίνη βάρους 7,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης