Νεαρή παραλάμβανε χασίς με courier στη Σάμο

Νεαρή παραλάμβανε χασίς με courier στη Σάμο

Οι αστυνομικοί είχαν μαζί τους εκπαιδευμένο σκύλο, ο οποίος αντέδρασε θετικά όταν μύρισε ένα συγκεκριμένο πακέτο

Νεαρή παραλάμβανε χασίς με courier στη Σάμο
Την άκρη του νήματος σε αρκετές υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στη Σάμο ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά τη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας που παραλάμβανε ποσότητες χασίς με δέματα που έφταναν στο νησί μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Οι αστυνομικοί
Κλείσιμο
είχαν πληροφορίες ότι η εταιρεία χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά ναρκωτικών, φυσικά εν αγνοία της, παρακολουθούσαν διακριτικά την κίνηση των δεμάτων που έφταναν. Μάλιστα, είχαν μαζί τους εκπαιδευμένο σκύλο, ο οποίος αντέδρασε θετικά όταν μύρισε ένα συγκεκριμένο πακέτο. Έτσι, στήθηκε παγίδα για να συλληφθεί ο παραλήπτης.  

Όταν οι άνδρες της Δίωξης είδαν μια 21χρονη Ελληνίδα να μπαίνει στα γραφεία της εταιρείας και να παραλαμβάνει το δέμα, τη συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι περιείχε ακατέργαστη κάνναβης βάρους 150 γραμμαρίων. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι της νεαρής, βρέθηκαν μικροποσότητα χασίς και χειρόγραφες σημειώσεις της με τις ποσότητες που διακινούσε και τα ποσά που εισέπραττε, οι οποίες εξετάζονται εξονυχιστικά!

Η 21χρονη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου και της ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης