Ηγουμενίτσα: Έκλεψε την κάρτα φίλης του και έκανε 11 αναλήψεις!

Ηγουμενίτσα: Έκλεψε την κάρτα φίλης του και έκανε 11 αναλήψεις!

Η 28χρονη δεν είχε αντιληφθεί ότι ο αδίστακτος 33χρονος ομογενής «φίλος» της είχε κλέψει την κάρτα της και του αποκάλυψε τον κωδικό pin που είχε

Ηγουμενίτσα: Έκλεψε την κάρτα φίλης του και έκανε 11 αναλήψεις!
«Κάνε φίλο να δεις καλό», λέει ο λαός, αλλά μια 28χρονη γυναίκα από την Ηγουμενίτσα θα πρέπει να μετάνιωσε πικρά για τη φιλική σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα που έκλεψε την χρεωστική της κάρτα και έκανε, όχι μια ή δυο, αλλά... ένδεκα αναλήψεις χρημάτων από τον λογαριασμό της!

Η 28χρονη δεν είχε αντιληφθεί ότι ο αδίστακτος 33χρονος ομογενής «φίλος» της είχε κλέψει την κάρτα που είχε στην κατοχή της κι έτσι δεν υποψιάστηκε ο παραμικρό, όταν εκείνος της έπιασε κουβέντα για το ποιους αριθμούς χρησιμοποιούν οι κάτοχοι λογαριασμών ως pin. Έτσι, του αποκάλυψε τον κωδικό pin που είχε!

Κλείσιμο
Πέρασε καιρός, ώσπου να αντιληφθεί η γυναίκα ότι στο διάστημα από τις 4 ως τις 12 Ιανουαρίου είχαν κάνει φτερά από τον λογαριασμό της αρκετά μετρητά με ένδεκα απανωτές αναλήψεις, ενώ κάποιος είχε κάνει και αγορές από καταστήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί συνολικά κατά 1.503 ευρώ! Τότε κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τον δράστη και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή. Όμως, δεν τον συνέλαβαν, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης