Τρία χρόνια φυλακή στους ιερόσυλους της Λακωνίας

Τρία χρόνια φυλακή στους ιερόσυλους της Λακωνίας

Πλούσιο παρελθόν σε κλοπές από εκκλησίες είχαν δυο ιερόσυλοι που κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη Λακωνία

Τρία χρόνια φυλακή στους ιερόσυλους της Λακωνίας
Πλούσιο παρελθόν σε κλοπές από εκκλησίες είχαν δυο ιερόσυλοι που κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη Λακωνία, αλλά δεν έβαλαν... μυαλό! Έτσι, σήμανε και πάλι γι' αυτούς η «καμπάνα» για άλλες δύο κλοπές που είχαν διαπράξει σε ναούς της Ανατολικής Μάνης.

Το δικαστήριο επέβαλε στον καθένα ποινή φυλάκισης τριών ετών, καθώς καταδικάστηκαν για τις εισβολές τους στις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου στη Χιμάρα και του Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα, όπου εισέβαλαν σπάζοντας τα παράθυρα. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν αρπάξει από τα παγκάρια 50 ευρώ συνολικά, ενώ είχαν κλέψει και έναν σταυρό ευλογίας αξίας 200 ευρώ.

Κλείσιμο
Οι δράστες είχαν καταδικαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν για ανάλογες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή. Τότε, είχαν κατηγορηθεί ότι είχαν διαρρήξει τα παγκάρια στις εκκλησίες της Φανερωμένης στην Αρεόπολη και το παγκάρι στην εκκλησία του νεκροταφείου στον Κότρωνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης