Κύπρος: Κόλαση για δύο Βουλγάρες στα χέρια βιαστών από το Μπαγκλαντές

Κύπρος: Κόλαση για δύο Βουλγάρες στα χέρια βιαστών από το Μπαγκλαντές

Την κρατούσαν φυλακισμένη και την βίαζαν επί μέρες

Κύπρος: Κόλαση για δύο Βουλγάρες στα χέρια βιαστών από το Μπαγκλαντές
Επιχείρηση απελευθέρωσης μια νεαρής γυναίκας από τη Βουλγαρία πραγματοποίησε χθες η κυπριακή
αστυνομία σε Λευκωσία, και συνέλαβε τρεις αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές οι οποίοι τη κρατούσαν φυλακισμένη και την βίαζαν επί μέρες.

Κλείσιμο
Η νεαρή είχε έρθει από τη Βουλγαρία με μια φίλη της με σκοπό να συνάψουν εικονικούς γάμους με δύο άντρες από το Μπαγκλαντές, ώστε αυτοί να μπορέσουν να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής ως σύζυγοι Ευρωπαίων υπηκόων.

Η μία από τις δύο Βουλγάρες εντοπίστηκε από περιπολικό να περιπλανιέται στους δρόμους και μεταφέρθηκε στο Τμήμα καταπολέμησης εμπορίας προσώπων της αστυνομίας όπου εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Όπως ανέφερε μπόρεσε να ξεφύγει από τους βιαστές της όταν ο ένας από αυτούς ξέχασε τη πόρτα ανοιχτή. Στη συνέχεια η αστυνομία εντόπισε το σπίτι που βρισκόταν η άλλη κοπέλα από τη Βουλγαρία αφού επικοινώνησε και με τον σύζυγο της, ο οποίος γνώριζε για τον εικονικό γάμο, ο οποίος έγινε με σκοπό να κερδίσουν χρήματα.

Χθες η αστυνομία έκανε επιχείρηση στο διαμέρισμα και βρήκε τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση μαζί με τους τρεις άντρες από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι την βίαζαν διαδοχικά για αρκετές μέρες. Θεωρούσαν πως επειδή πλήρωσαν για τον εικονικό γάμο έπρεπε να «εισπράξουν» το αντίτιμο εκμεταλλευόμενοι την νεαρή γυναίκα. Και οι δύο γυναίκες φιλοξενούνται σε κέντρο προστασίας θυμάτων εμπορίας προσώπων και θα χρησιμοποιηθούν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη των βιαστών τους οι οποίοι προφυλακίστηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης