Έκλεβε ρεύμα επί τρία ολόκληρα χρόνια!

Έκλεβε ρεύμα επί τρία ολόκληρα χρόνια!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Ξάνθης ξεκίνησαν σχετικές έρευνες και διαπίστωσαν ότι ο μετρητής κατανάλωσης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της 44χρονης γυναίκας σε περιοχή της πόλης ήταν «πειραγμένος»

Έκλεβε ρεύμα επί τρία ολόκληρα χρόνια!
Βαθιά θα βάλει το χέρι στην τσέπη μια γυναίκα από την πόλη της Ξάνθης, για να ξεπληρώσει όσα γλίτωνε επί τρία ολόκληρα χρόνια κλέβοντας της Δ.Ε.Η.! Και δεν είναι μόνο το ηλεκτρικό ρεύμα που κατανάλωνε χωρίς να πληρώνει δεκάρα, αλλά και το πάλαι ποτέ Ειδικό Τέλος Ακινήτων που επίσης δεν κατέβαλε!

Μετά από καταγγελία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., οι άνδρες της Ασφαλείας Ξάνθης ξεκίνησαν σχετικές έρευνες και διαπίστωσαν ότι ο μετρητής κατανάλωσης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της 44χρονης γυναίκας σε περιοχή της πόλης ήταν «πειραγμένος», έτσι ώστε να μην καταγράφει τις κιλοβατώρες που κατανάλωνε.

Κλείσιμο
Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που της άσκησε δίωξη για ρευματοκλοπή. Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν, είχε παραβιάσει τον μετρητή από τις 13 Μαρτίου του 2013 και από τότε δεν είχε πληρώσει τίποτε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης