Έρευνα για τον θάνατο κρατούμενου εν πλω

Έρευνα για τον θάνατο κρατούμενου εν πλω

Η νεκροτομή θα απαντήσει στα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου ενός 30χρονου ποινικού κρατούμενου μέσα στο πλοίο της γραμμής με το οποίο γινόταν η μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Ρόδο όπου επρόκειτο να δικαστεί

Έρευνα για τον θάνατο κρατούμενου εν πλω
Η νεκροτομή θα απαντήσει στα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου ενός 30χρονου ποινικού κρατούμενου μέσα στο πλοίο της γραμμής με το οποίο γινόταν η μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Ρόδο όπου επρόκειτο να δικαστεί.

Ενώ βρισκόταν στο πλοίο «Διαγόρας», ο 30χρονος Έλληνας αισθάνθηκε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Μεταγωγών που τον φρουρούσαν. Αμέσως ενημερώθηκε ο καπετάνιος του σκάφους που ειδοποίησε το Λιμεναρχείο, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Εισαγγελία της Κω.

Κλείσιμο
Μόλις πλοίο έδεσε στο λιμάνι, ο κρατούμενος που επρόκειτο να δικαστεί από το Εφετείο Πλημμελειοδικών Δωδεκανήσου διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. Οι συνοδοί αστυνομικοί έδωσαν κατάθεση στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από τις αρχές του νησιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης