Ανετράπη αυτοκίνητο στον κόμβο του ΣΕΦ στον Κηφισό

Ανετράπη αυτοκίνητο στον κόμβο του ΣΕΦ στον Κηφισό

Το αυτοκίνητο μάρκας smart ανετράπη στην άνοδο (προς Λαμία) στο ύψος του Νέου Φαλήρου - Εγκλωβισμένος για ώρα ο οδηγός, ενώ αυτοκίνητα περνούσαν από δίπλα και δεν σταματούσαν

Ανετράπη αυτοκίνητο στον κόμβο του ΣΕΦ στον Κηφισό
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Τρίτης, στον κόμβο του ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο, στην άνοδο της εθνικής οδού. 

Το αυτοκίνητο μάρκας smart ανετράπη και έπεσε με το πλάι στο οδόστρωμα, κλείνοντας την μία λωρίδα. Καθώς στην περιοχή βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, η εικόνα μεταδιδόταν απευθείας στην τηλεόραση, με χαρακτηριστικό το ότι κανείς διερχόμενος οδηγός δεν σταματούσε να δει τι συμβαίνει. 

Κλείσιμο


Ενώ όλοι υπέθεταν πως ο οδηγός έχει βγει με ασφάλεια από το όχημα, λίγα λεπτά πριν από τις 14:00, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής που απέκλεισαν την κυκλοφορία και ενημέρωσαν ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν τουλάχιστον ένας άνθρωπος εγκλωβισμένος. 



Τελικά γύρω στις 14:15 ο άνθρωπος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με περιπολικό, καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να προσεγγίσει, ενώ αμέσως μετά γερανός απέσυρε το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σταδιακά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης