Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Και η δωροεπιταγή των 6 ευρώ για τα καταστήματα Μαρινόπουλος και μια καταπληκτική ταινία και oι σημαντικότεροι αγώνες της Super League απο το Novasports1

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Κλείσιμο


1. Την εφημερίδα

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 07/12/2015 έως και το Σάββατο 12/12/2015).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 07/12 έως και το Σάββατο 12/12/2015.






3. Δωρεάν Εξετάσεις – Ασπίδα για την υγεία όλων μας.

Πάρτε αυτή την Κυριακή τα κουπόνια στο ΘΕΜΑ και κάνετε :

Εντελώς δωρεάν αιματολογικό έλεγχο

  • Χοληστερίνη
  • Σάκχαρο
  • Τριγλυκερίδια
  • Ουρία
  • Ουρικό Οξύ
  • SGOT
  • SGPT

Σε προνομιακή τιμή έλεγχο σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων

  • HIV (type 1+2)
  • HBsAg (αυστραλιανό αντιγόνο)
  • ΑΝΤΙ –HCV ορού (HEP C ολικό αντίσωμα)
  • RPR (Σύφιλη)



Σίγουρα και Αξιόπιστα!
 
Το Πρώτο Θέμα από αυτή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου  προσφέρει στους αναγνώστες του μία μοναδική ευκαιρία που αφορά την υγεία όλων μας. Έτσι, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας δύο κουπόνια υγείας :

ένα για ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Αιματολογικό Έλεγχο που περιλαμβάνει : Χοληστερίνη, Σάκχαρο, Τριγλυκερίδια, Ουρία, Ουρικό Οξύ, SGOT, SGPT) και
ένα για έλεγχο των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ που περιλαμβάνει : HIV (type 1+2, HBsAg (αυστραλιανό αντιγόνο), ΑΝΤΙ –HCV ορού (HEP C ολικό αντίσωμα), RPR (Σύφιλη), με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV, την 1η Δεκεμβρίου 2015.

Όλες οι παραπάνω εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν κατ’ επιλογή του εξεταζόμενου :

* χωρίς προγραμματισμό ραντεβού,
* χωρίς παραπεμπτικό,
* όλες μαζί ή μεμονωμένα


Καλείτε στον ενιαίο Πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό της Βιοιατρικής 210-9987877, προκειμένου να ενημερώνεστε για :

- Τις διαγνωστικές μονάδες που μπορούν να διενεργήσουν το πακέτο εξετάσεων ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς και to πακέτο εξετάσεων ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ χωρίς προγραμματισμό ραντεβού.

- Επίσης, αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται και στο site www.bioiatriki.gr

- Για κάθε πακέτο εξετάσεων αντιστοιχεί ξεχωριστό κουπόνι. Οι αναγνώστες μπορούν να διενεργούν και τα δύο πακέτα εξετάσεων, προσκομίζοντας αντίστοιχα και τα δύο κουπόνια.

 
ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ
 
- Πάρτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) και που αντιστοιχεί στις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε. Για να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σας είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του σχετικού κουπονιού στη Βιοιατρική, την ημέρα που θα κάνετε τις εξετάσεις.

- Αν θέλετε να κάνετε δωρεάν Αιματολογικό Έλεγχο, παίρνετε το αντίστοιχο κουπόνι και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας εντελώς δωρεάν και χωρίς ραντεβού.

- Αν θέλετε να κάνετε έλεγχο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων σε προνομιακή τιμή, επίσης παίρνετε το αντίστοιχο κουπόνι, και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας χωρίς ραντεβού, σε προνομιακή τιμή.

Προσοχή: Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του σχετικού -με την εξέταση που θέλετε να κάνετε- κουπονιού.

Τα κουπόνια ισχύουν από τη Δευτέρα 7/12 έως και το Σάββατο 12/12.
Αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται στο site www.bioiatriki.gr καθώς και στον ενιαίο πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό 210 9987877 της Βιοιατρικής.



4. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της
Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες . 

Έχεις Θέμα;

Βλέπεις δωρεάν ποδόσφαιρο και ταινίες στα Novasports1 και Novalifε!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής δείτε Live:

  • ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  (Κυρ. 6/12 19:30)
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δευτ. 07/12 19:30)
  • ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάβ. 12/12 17:15)

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  06/12/2015 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις, εντελώς δωρεάν δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου μπορείτε να δείτε:

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

16:00 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30 SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

          ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (LIVE) TOP

21:30 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19:30 SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (LIVE) TOP

21:30 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΤΡΙΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

18:15 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΟ (LIVE)

19:00 ΣΤΟ ΦΙΛΕ (LIVE)

21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

TΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

16:30 TODAY

21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19:00 ΣΤΟ ΦΙΛΕ (LIVE) TOP

22:00 ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

          ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (LIVE)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

22:30 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

17:15 SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

          ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (LIVE)

21:00 ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΝΑΝΤ-ΤΟΥΛΟΥΖ (LIVE)

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

Πώς θα κάνετε εγγραφή

1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόμενο:

Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.

Οι οδηγίες σύνδεσης περιλαμβάνονται σε εσωτερική σελίδα του ενθέτου “THEMA PEOPLE







5. Την καταιγιστική περιπέτεια “Ο Όλυμπος Έπεσε” που θα σας καθηλώσει

Την τολμηρή περιπέτεια “Ο Όλυμπος Έπεσε” προσφέρει αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.


Ο Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ) είναι ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα του δεύτερου πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία (Άσλεϊ Τζάντ). Στη συνέχεια, καθώς ο Λευκός Οίκος δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μία ομάδα Νοτιοκορεατών, και πάλι ο Μπάνινγκ περνά μέσα από την κόλαση, προσπαθώντας απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές.

Εντυπωσιακά οπτικά και ηχητικά εφέ, δράση σε συνδυασμό με ένα λαμπερό καστ έχουν την τιμητική τους σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει.

Πρωταγωνιστούν οι: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Άσλεϊ Τζουντ, Άαρον Έκχαρτ, Μελίσα Λίο, Άντζελα Μπάσετ, Κόουλ Χάουζερ, Ράντα Μίτσελ, Ρικ Γιουν, Φίνλεϊ Τζέικομπσεν, ενώ την ταινία σκηνοθετεί Αντουάν Φούκουα!

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)





.

Μη τo χάσετε!

και … δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα ποικίλης ύλης και ένα για τους stars :

6. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories



7. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Θέμα :


«Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κυκλοφορεί ινκόγνιτο στην Αθήνα»
Ο γενικός διευθυντής του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αποστολή», Κωστής Δήμτσας, μιλάει για τις πολλαπλές δράσεις του οργανισμού που εμπνεύστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αποκαλύπτει τις εξορμήσεις του στις γειτονιές της Αθήνας για να δει από πρώτο χέρι τα όσα συμβαίνουν και μας ξεναγεί στο Δημήτρειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, όπου φιλοξενούνται μαθητές ευπαθών οικογενειών.






Αυλαία για έναν σπουδαίο άνθρωπο
Το συγκινητικό αντίο στον Μηνά Χατζησάββα από τους φίλους, τους συναδέλφους και τον κόσμο που τον αγάπησε. Τι δηλώνουν στο
People ο Άκης Σακελλαρίου και η Δήμητρα Χατούπη για τον ταλαντούχο ηθοποιό, οι άγνωστες πτυχές της ζωής του πολυτάλαντου καλλιτέχνη και η δημόσια εξομολόγηση του συντρόφου του, Κώστα Φαλελάκη, που μέσα από το συγκινητικό τελευταίο αντίο στον επί 25 χρόνια σύντροφό του, έθεσε το σοβαρό θέμα των δικαιωμάτων των gay ζευγαριών στην Ελλάδα του σήμερα.





Μανούσος Μανουσάκης: «Θα συνεργαζόμουν με τον Ρουβά, η ερμηνεία του στις Βάκχες ήταν σε επίπεδο βραβείου».
Ο σκηνοθέτης λίγο μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Ουζερί Τσιτσάνης» εξιστορεί τα όσα συγκλονιστικά έζησε στα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη, μοιράζεται τη μέθοδο που χρησιμοποιεί για να ανιχνεύει τα νέα ταλέντα, εξιστορεί πώς ανακάλυψε τον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αναφέρεται στην «κόντρα» του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τοποθετείται για τη βράβευση του Σάκη Ρουβά και μιλάει για την αγροτική ζωή και τα χωράφια με τις ελιές που καλλιεργεί.






Η Φαίη Σκορδά σε νέο κανάλι!
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκίνησε το δικό της κανάλι στο Youtube, το Fays Beauty Tips, μέσα από το οποίο θα μοιράζεται όλα τα μυστικά ομορφιάς και στιλ. Για αρχή εξηγεί πώς το αποφάσισε όλο αυτό και μας δίνει πολύτιμες συμβουλές και τα «μαγικά» της τρικ για το εορταστικό μακιγιάζ και όχι μόνο.






Ιλένια Ουίλιαμς: «Με τρόμαξε όλος αυτός ο ντόρος που έγινε».
Η Ιλένια δεν είναι απλά η σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Η νεαρή παρουσιάστρια μιλά για τις ισορροπίες που κρατά ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει πως αρχικά το όνειρό της ήταν να γίνει τραγουδίστρια και μουσικός όπως ο μπαμπάς της Ρόμπερτς Ουίλιαμς –μάλιστα συμμετείχε σε μπάντα-, αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη, αναλύει το ενδεχόμενο συγκατοίκησής της με το αγόρι της και εξιστορεί πως και γιατί, μια παραμονή Χριστουγέννων λούστηκε με υγρό πιάτων!







Ο Kobe κρεμάει τα παπούτσια του. Η λαμπερή καριέρα, η ήσυχη ζωή και η στιγμή που παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα

Ο μεγαλύτερος star του ΝΒΑ για της δεκαετία του 2010, Kobe Bryant, ανακοινώνει πως στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνει τη μπασκετική του καριέρα, αφήνοντας πίσω μια λίστα γεμάτη ρεκόρ. Η λαμπερή ζωή του «Black Mamba» και η στιγμή που θα μπορούσε να τον κάνει να χάσει τον κόσμο μέσα από τα χέρια του…



Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν έχω το ψώνιο να γίνω παρουσιαστής»

Ο Τάκης Ζαχαράτος λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου του show μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη που θα «συμπρωταγωνιστεί» φέτος μαζί του στη σκηνή, εξηγεί πώς αποφάσισε να ενσαρκώσει τον Αλέξη Τσίπρα, εξιστορεί το περιστατικό που τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα, μιλά για το πώς διαχειρίστηκε το θάνατο της μητέρας του, αποκαλύπτει πως η Μαρινέλλα είναι ο φύλακας – άγγελός του και τοποθετείται για την Caitlyn Jenner και τη μετάβασή της από άνδρα σε γυναίκα.



Sandra Bullock: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της, Laila
Η ηθοποιός ποζάρει για πρώτη φορά αγκαλιά με την τριάμισι ετών κόρη Laila και τον 6χρονο γιο της, Louis, στο φακό του συντρόφου της, φωτογράφου και μοντέλου, Bryan Randall, και μιλά για το πώς κατάφερε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την είδηση της υιοθεσίας που ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Η φωτογραφίες που τους έβγαλε παπαράτσι εν αγνοία της, ο αγώνας της να τις αποσύρει από τα πρακτορεία και η στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει για τη δεύτερη υιοθεσία.




Μην το χάσετε!





Πού αλλού;

Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 07/12/2015 έως και το Σάββατο 12/12/2015.

** Η δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.
H δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 07/12 έως και το Σάββατο 12/12/2015.




ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης