Αμφιλοχία: Δεν πρόλαβε τις τσιγγάνες που άρπαξαν τις οικονομίες του

Αμφιλοχία: Δεν πρόλαβε τις τσιγγάνες που άρπαξαν τις οικονομίες του

Οι τσιγγάνες είχαν αναστατώσει όλο το σπίτι, ώσπου τελικά ανακάλυψαν στο υπνοδωμάτιό του τη σακούλα στην οποία έκρυβε τις οικονομίες μιας ζωής, ύψους 4.300 ευρώ, τις οποίες άρπαξαν και έφυγαν τρέχοντας

Αμφιλοχία: Δεν πρόλαβε τις τσιγγάνες που άρπαξαν τις οικονομίες του
Με την ψυχή στο στόμα έφτασε στο σπίτι του στην Αμφιλοχία ένας ηλικιωμένος, όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι δυο τσιγγάνοι είχαν τρυπώσει μέσα και το έκαναν άνω- κάτω! Το μόνο που πρόλαβε, όμως, ήταν να δει τις άγνωστες γυναίκες να το βάζουν στα πόδια με τις τσέπες γεμάτες χρήματα!

Ο άτυχος 84χρονος δεν έφτασε εγκαίρως για να εμποδίσει τη διαφυγή των δυο γυναικών που είχαν διαρρήξει μέρα- μεσημέρι την πόρτα του σπιτιού του εκμεταλλευόμενες την ολιγόλεπτη απουσία του. Οι τσιγγάνες είχαν αναστατώσει όλο το σπίτι, ώσπου τελικά ανακάλυψαν στο υπνοδωμάτιό του τη σακούλα στην οποία έκρυβε τις οικονομίες μιας ζωής, ύψους 4.300 ευρώ, τις οποίες άρπαξαν και έφυγαν τρέχοντας. Έρευνα για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αμφιλοχίας.

Κλείσιμο
*** Το κινητό ενός 35χρονου Αλβανού «βούτηξε» ένας 37χρονος Έλληνας στα Χανιά και το έβαλε στα πόδια, αλλά το θύμα έδωσε την περιγραφή του σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα. Μάλιστα, βρήκαν πάνω του δύο μαχαίρια! Ο δράστης παρελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης