Συλλήψεις για χασίς σε Κοζάνη και Καλαμάτα

Συλλήψεις για χασίς σε Κοζάνη και Καλαμάτα

Πρόκειται για έναν 30χρονο στην Κοζάνη που πάνω του βρέθηκαν 2.980 ευρώ και ακατέργαστη κάνναβη και έναν 33χρονο στην Καλαμάτα 

Συλλήψεις για χασίς σε Κοζάνη και Καλαμάτα
Με γεμάτες τσέπες τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 30χρονο Έλληνα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς στην Κοζάνη. Πάνω του κατασχέθηκαν 2.980 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από τις πωλήσεις των ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 30χρονου, βρέθηκαν ακόμη 388 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0,2 του γραμμαρίου κατεργασμένης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης με υπολείμματα χασίς και εννέα χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του. Εκεί, κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 120,7 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, 1.060 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών και διάφορα αντικείμενα για τη συσκευασία τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης