Κρητικός «πιστολέρο» απείλησε 27χρονο που τον εμπόδιζε να ρίξει μπαλωθιές

Κρητικός «πιστολέρο» απείλησε 27χρονο που τον εμπόδιζε να ρίξει μπαλωθιές

Κατά τη σύλληψη, ο 29χρονος είχε μαζί του το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και άλλους δυο κάλυκες που είχε προλάβει να μαζέψει πριν φύγει βιαστικά από το σημείο

Κρητικός «πιστολέρο» απείλησε 27χρονο που τον εμπόδιζε να ρίξει μπαλωθιές
Έπεσε και κοιμήθηκε σαν… πουλάκι ένας νεαρός μετά τις πέντε μπαλωθιές που έριξε φεύγοντας από τον χώρο μιας κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά Χανίων, αφού πρώτα απείλησε με το όπλο του έναν 27χρονο που προσπάθησε να τον εμποδίσει!

Τον ξύπνησαν, όμως, στο σπίτι του στο Ρέθυμνο οι άνδρες της Ασφαλείας, της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τ.Α.Ε. που οργάνωσαν ολόκληρη επιχείρηση για να τον συλλάβουν, μόλις ενημερώθηκαν από τους συναδέλφους τους της Ασφαλείας Χανίων για την καταγγελία του 27χρονου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, στον χώρο στάθμευσης όπου έγινε το περιστατικό, βρέθηκαν τρεις κάλυκες των 9 mm.

Κλείσιμο
Ο 29χρονος «πιστολέρο» είχε μαζί του το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και άλλους δυο κάλυκες που είχε προλάβει να μαζέψει πριν φύγει βιαστικά από το σημείο. Το όπλο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση και ο θερμόαιμος νεαρός πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για απειλή, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης