Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων μετά από καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων μετά από καταδίωξη

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 52 ετών, και δύο συνεργοί τους εντοπίσθηκαν να αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας με αυτοκίνητο και παρά τα σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη 

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων μετά από καταδίωξη
Στη σύλληψη δύο ατόμων, οι οποίοι επιχείρησαν να  διαρρήξουν γραφεία δύο εταιρειών απενεργοποιώντας τους συναγερμούς, προχώρησαν μετά από καταδίωξη οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 21 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα απόπειρας κλοπής κατά συναυτουργία, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κινητοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από κλήση που δέχθηκαν για ύποπτες κινήσεις έξω από εγκαταστάσεις εταιρείας στη Βιομηχανική Περιοχή Νεοχωρούδας.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 52 ετών, και δύο συνεργοί τους εντοπίσθηκαν να αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας με αυτοκίνητο και παρά τα σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή των Διαβατών και τη σύλληψη δύο εκ των επιβατών.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και στην κατοχή του 52χρονου ένα μαχαίρι.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με τους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν νωρίτερα να διαρρήξουν εταιρεία εμπορίας επίπλων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Εδέσσης, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης