Καστοριά: Ήθελε να περάσει στην Ελλάδα δυο κιλά χασίς από την Αλβανία

Καστοριά: Ήθελε να περάσει στην Ελλάδα δυο κιλά χασίς από την Αλβανία

Συνελήφθη ένας 56χρονος Αλβανός που πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα ακολουθώντας αχαρτογράφητα μονοπάτια που δεν φυλάσσονται

Καστοριά: Ήθελε να περάσει στην Ελλάδα δυο κιλά χασίς από την Αλβανία
Πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα ακολουθώντας αχαρτογράφητα μονοπάτια που δεν φυλάσσονται ένας μη νόμιμος μετανάστης από την γειτονική χώρα, για να μεταφέρει στο ελληνικό έδαφος σημαντική ποσότητα χασίς. Όμως, το παράνομο ταξίδι του πήρε τέλος στην περιοχή της Καστοριάς.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας εντόπισαν τον 56χρονο Αλβανό να κινείται με κατεύθυνση προς τη Διποταμία και τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν. Στην αποσκευή που είχε μαζί του ανακάλυψαν κρυμμένες δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 15 γραμμαρίων κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα κινητό και 70 ευρώ.

Κλείσιμο
Στη Δίωξη Ναρκωτικών, όπου ακολούθησε η προανάκριση, εξακριβώθηκε ότι ο 56χρονος  δεν διέθετε ούτε ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε την απαραίτητη άδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι άνδρες του Τ.Α.Ε. στην μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε  ένα ζευγάρι Γάλλων στον Άγιο Νικόλαο, «έβγαλε» 4,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα». Έτσι, ο 37χρονος αλλοδαπός και η 39χρονη σύντροφός του  συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ στο σπίτι όπου κατοικούν βρέθηκε ακόμα μια πλάκα «σοκολάτας» βάρους 10,4 γραμμαρίων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης