Τώρα κλέβουν ακόμη και κάστανα από τα κτήματα!

Τώρα κλέβουν ακόμη και κάστανα από τα κτήματα!

Άλλη μια υπόθεση κλοπής αγροτικών προϊόντων αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα, με δράστες ένας ζευγάρι ηλικιωμένων που βάλθηκαν να αρπάξουν ολόκληρη την παραγωγή… κάστανου από αγρόκτημα 

Τώρα κλέβουν ακόμη και κάστανα από τα κτήματα!
Άλλη μια υπόθεση κλοπής αγροτικών προϊόντων αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα, με δράστες ένας ζευγάρι ηλικιωμένων που βάλθηκαν να αρπάξουν ολόκληρη την παραγωγή… κάστανου από το αγρόκτημα μιας 68χρονης.

Η ιδιοκτήτρια του κτήματος αντιλήφθηκε τον 71χρονο και την 62χρονη γυναίκα του να αρπάζουν από το κτήμα της κάστανα βάρους 120 κιλών και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δυο Έλληνες και να τους βάλουν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Τα κλεμμένα κάστανα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Κλείσιμο
*** Οι άγνωστοι που εισέβαλαν σε έναν ελαιώνα στον οικισμό Μεσήσκλι στην περιοχή των Βοριζίων Ηρακλείου, δεν ήθελαν να κλέψουν αλλά να… καταστρέψουν τον 43χρονο ιδιοκτήτη που κατοικεί στο Ζαρό! Όταν πήγε όταν στο λιόφυτό του έμεινε άγαλμα καθώς βρήκε τα 51 ελαιόδεντρα που διατηρούσε… κομμένα σε κούτσουρα! Ο 43χρονος κατήγγειλε την δολιοφθορά στην τοπική Αστυνομία, που ερευνά με ποιους είχε διαφορές ώστε να θέλουν να του κάνουν κακό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης