Βόλος: «Κυνηγός» χαλκού άφησε νηπιαγωγείο χωρίς αλεξικέραυνο!

Βόλος: «Κυνηγός» χαλκού άφησε νηπιαγωγείο χωρίς αλεξικέραυνο!

Έκλεψαν το αλεξικέραυνο από το 5ο Νηπιαγωγείο της Νέας Ιωνίας Βόλου αφήνοντας εκτεθειμένα τα παιδιά στο έλος της κακοκαιρίας

Βόλος: «Κυνηγός» χαλκού άφησε νηπιαγωγείο χωρίς αλεξικέραυνο!
Με τα πρωτοβρόχια να έχουν κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο 5ο Νηπιαγωγείο της Νέας Ιωνίας Βόλου βρίσκονται εκτεθειμένα στο έλεος της κακοκαιρίας εξ αιτίας ενός σεσημασμένου «κυνηγού» χαλκού που ξήλωσε το αλεξικέραυνο από την οροφή του κτιρίου!

Ο δράστης σκαρφάλωσε στην στέγη και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην προσπάθειά του να ξεκολλήσει το αλεξικέραυνο. Όμως, τον αντιλήφθηκαν οι περίοικοι οι οποίοι κάλεσαν την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το δράστη που έχει παρελθόν στην παρανομία. Το αλεξικέραυνο αποδόθηκε στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου, ωστόσο θα περάσουν αρκετές ημέρες ώσπου να τοποθετηθεί ξανά στη θέση του από ειδικό συνεργείο του Δήμου Βόλου και να εξασφαλίσει την προστασία των μικρών μαθητών.

Κλείσιμο
*** Την πόρτα του σπιτιού ενός 44χρονου στο Κιλκίς επιχείρησε να παραβιάσει ένας 50χρονος διαρρήκτης, αλλά ο ιδιοκτήτης τον άκουσε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν αμέσως στο σπίτι και συνέλαβαν τον δράστη που προσπάθησε να διαφύγει χωρίς επιτυχία. Ο 50χρονος ανακρίνεται και για άλλες διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης