Πελοπόννησος: 39χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Κινδύνευσε 7χρονος!

Πελοπόννησος: 39χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Κινδύνευσε 7χρονος!

Η καταρρακτώδης βροχή στην περιοχή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων - Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο εξαιτίας της ολισθηρότητας του βρεγμένου οδοστρώματος - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, εκεί όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του - Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο οδηγός του άλλου οχήματος μαζί με τον 7χρονο γιο του


Πελοπόννησος: 39χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Κινδύνευσε 7χρονος!
Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στο 9ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλού Νερού-Τσακώνας,  ένας 39χρονος από την Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 39χρονος κινούνταν με το Ι.Χ. του, επί της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, όταν συγκρούστηκε μετωπικά στη διασταύρωση της Καλιρρόης του δήμου Οιχαλίας με αγροτικό αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς το Δώριο Μεσσηνίας, το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας και στο οποίο  συνεπιβάτης ήταν ο 7χρονος γιος του.

Κλείσιμο
Η καταρρακτώδης βροχή στο σημείο εκείνη την ώρα φαίνεται ότι διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στη σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των δύο οχημάτων, αφού ο οδηγός ενός από τα δύο αυτοκίνητα (το ποιος, ακόμα ερευνάται από την Τροχαία) φέρεται να έχασε τον έλεγχο εξαιτίας της ολισθηρότητας του βρεγμένου οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να επέλθει το δυστύχημα…

Δυστυχώς η σφοδρότητα της σύγκρουσης στάθηκε μοιραία για τον 39χρονο, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές διακομίστηκε αναίσθητος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, εκεί όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός του έτερου οχήματος με τον 7χρονο γιο του, οι οποίοι επίσης διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καλαμάτας.

Πηγή: Patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης