Τσέλσι: Τέλος ο Ποτσετίνο - Είναι ο 3ος προπονητής που απολύεται από τον Μάιο του 2022

Τσέλσι: Τέλος ο Ποτσετίνο - Είναι ο 3ος προπονητής που απολύεται από τον Μάιο του 2022

Την 1η Ιουνίου 2023 υπέγραψε για 2+1 αλλά δεν έμεινε ούτε ένα χρόνο στην ομάδα του Λονδίνου

posetino
«Εκ μέρους όλων στην Τσέλσι, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τις υπηρεσίες του αυτή τη σεζόν. Θα είναι ευπρόσδεκτος πίσω στο Στάμφορντ Μπριτζ ανά πάσα στιγμή και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη μελλοντική του προπονητική καριέρα».

Με αυτή τη δήλωση οι αθλητικοί διευθυντές των Λονδρέζων, Λόρενς Στιούαρτ και Πολ Γουίνστανλι ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό προπονητή, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της Telegraph λίγη ώρα νωρίτερα.



Κλείσιμο
Ο έμπειρος τεχνικός από την πλευρά του σχολίασε: «Ευχαριστώ την ιδιοκτησία της Τσέλσι και τους αθλητικούς διευθυντές για την ευκαιρία να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου, ο οποίος, πλέον είναι σε καλή θέση για να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός στην Premier League και την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια».

O 52χρονος προπονητής από την Αργεντινή υπέγραψε την 1η Ιουνίου 2023 συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών στην Τσέλσι αλλά δεν έκλεισε ούτε χρόνο στην ομάδα. Ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν αλλά στο τέλος κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην 6η θέση της Premier League. 



Η Τσέλσι δαπάνησε 747 εκατ. λίρες για μεταγραφές αυτή την περίοδο 2022-23 ενώ αυτή τη σεζόν ο Αργεντινός διαχειρίστηκε περισσότερα από 400 εκατ. λίρες και από 12η (2022-23 ανέβασε την ομάδα στην 6η θέση. 

Είναι ο τρίτος προπονητής που απολύεται, μετά τον Τόμας Τούχελ και τον Γκράχαμ Πότερ από τότε που ο Τοντ Μπόελι και η Clearlake Capital αγόρασαν τον σύλλογο τον Μάιο του 2022.



Μαζί με τον Ποτσετίνο αποχώρησαν και οι Χεσούς Πέρες, Μιγκέλ Ντ΄Αγκοστίνο, Τόνι Χιμένες και Σεμπαστιάνο Ποτσετίνο.

Ο σύλλογος δεν θα προβεί σε κανένα περαιτέρω σχόλιο έως ότου ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.


Ειδήσεις σήμερα:

Singapore Airlines: Επιβάτης περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στον αέρα – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες

Ραϊσί: Χαμός στο Twitter με τη θεωρία για τον πιλότο του ελικοπτέρου και πράκτορα της Μοσάντ ονόματι... «Έλι Κόπτερ»

Λαμία: Τέλος τα σχολικά γεύματα από την «Γιαννίτσης Group» μετά τις καταγγελίες για μαζική τροφική δηλητηρίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης