Αυτόματο πότισμα για χασισόδεντρα στο μπαλκόνι!

Αυτόματο πότισμα για χασισόδεντρα στο μπαλκόνι!

Ολόκληρο εξοπλισμό με μετρητές υγρασίας και ph και ένα σύστημα  αυτόματου ποτίσματος με ρυθμιστή ροής και σωλήνες είχε εγκαταστήσει ένας Βούλγαρος

Αυτόματο πότισμα για χασισόδεντρα στο μπαλκόνι!
Ολόκληρο εξοπλισμό με μετρητές υγρασίας και ph και ένα σύστημα  αυτόματου ποτίσματος με ρυθμιστή ροής και σωλήνες είχε εγκαταστήσει ένας Βούλγαρος, για να φροντίζει τα… χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού σε χωριό της δημοτικής ενότητας Πεταλούδων στη Ρόδο!

Μάλιστα, τα έξι δενδρύλλια ήταν ορατά από απόσταση, καθώς είχαν ύψος 1,15 ως 2,10 μέτρων! Αντίστοιχα αποδοτική ήταν και η παραγωγή του 35χρονου χασισοκαλλιεργητή, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 160 γραμμαρίων, αρκετά αποξηραμένα κλαδιά και σπόροι κάνναβης.

Κλείσιμο
Ο δράστης συσκεύαζε την κάνναβη που συνέλλεγε και την διακινούσε σε χρήστες της περιοχής. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν, κατέσχεσαν ακόμη 110 ευρώ, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, κηπουρικά εργαλεία και σάκους με λίπασμα που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης