Ζάκυνθος: Η «θηλυκή» κλοπή έγινε... «αρσενική» ληστεία!

Ζάκυνθος: Η «θηλυκή» κλοπή έγινε... «αρσενική» ληστεία!

Κατάλαβε τις δράστιδες και ζήτησε το λόγο, όμως τότε του επιτέθηκαν οι άντρες της συμμορίας

Ζάκυνθος: Η «θηλυκή» κλοπή έγινε... «αρσενική» ληστεία!
Όλα ξεκίνησαν από την κλοπή ενός πορτοφολιού στην παραλία του Λαγανά στη Ζάκυνθο, με θύμα έναν Πολωνό τουρίστα και δράστιδες δυο γυναίκες. Όταν, όμως, το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή και προσπάθησε να πάρει πίσω το πορτοφόλι, βρέθηκε αντιμέτωπο με τους... άνδρες της συμμορίας!

Ο 34χρονος παραθεριστής αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι του που είχε 700 ευρώ βρέθηκε στα χέρια μιας 28χρονης Ελληνίδας και μιας 32χρονης Αλβανίδας οι οποίες τον είχαν απασχολήσει με διάφορα προσχήματα και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους. Όμως, τότε επενέβησαν οι τρεις Αλβανοί... «μπράβοι» των δυο γυναικών, ηλικίας 25, 34 και 35 χρόνων και τον απείλησαν με ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν!

Κλείσιμο
Φοβισμένος ο άτυχος Πολωνός αναγκάστηκε να αφήσει τις «μακρυχέρες» να διαφύγουν μαζί με τους συνοδούς τους. Κατήγγειλε, όμως, το περιστατικό σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν όλα τα μέλη της σπείρας, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοκατοχή και απειλή. Όμως, από τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκε μόνο ένα μέρος που επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης