Πάτρα: Άρπαξαν αλυσίδες από δυο γυναίκες μέσα σε λίγα λεπτά

Πάτρα: Άρπαξαν αλυσίδες από δυο γυναίκες μέσα σε λίγα λεπτά

Το πρώτο συνέβη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας - Νέα επίθεση σημειώθηκε αργότερα με θύμα μια γυναίκα στα Ζαρουχλέϊκα

Πάτρα: Άρπαξαν αλυσίδες από δυο γυναίκες μέσα σε λίγα λεπτά
Με τα χέρια στο… λαιμό κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό οι γυναίκες στην Πάτρα, για να προστατέψουν τα χρυσαφικά που φορούν από τις επιθέσεις νεαρών οι οποίοι τα αρπάζουν και εξαφανίζονται! Τα κρούσματα παρουσιάζουν έξαρση, παρά τις περιπολίες της Αστυνομίας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, πρωί πρωί της Κυριακής, καταγράφηκαν δυο αρπαγές χρυσαφικών. Το πρώτο συνέβη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας με δράστες δυο νεαρούς, οι οποίοι πλησίασαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που περπατούσε ανυποψίαστο, άρπαξαν βίαια τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και χάθηκαν τρέχοντας στους γύρω δρόμους, παρά την προσπάθεια περαστικών να τους ακινητοποιήσουν.

Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα, έγινε νέα επίθεση με θύμα μια γυναίκα στα Ζαρουχλέικα. Αυτή τη φορά, οι δράστες που άρπαξαν από το λαιμό της τη χρυσή αλυσίδα της με ένα κόσμημα επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Οι αστυνομικοί, που ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν οι ίδιοι με το προηγούμενο περιστατικό και συνεχίζουν τις έρευνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης