Λάρισα: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς

Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 64 και 51 χρόνων πήγαν να τρυγήσουν τα 44 δενδρύλλια ύψους 1,30 έως 3,50 μέτρων - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους 

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς
Από το περασμένο Σάββατο το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα, αλλά χρειάστηκαν πέντε μερόνυχτα διακριτικής επιτήρησης από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για να συλληφθούν οι καλλιεργητές.

Όταν οι δυο άνδρες ηλικίας 64 και 51 χρόνων πήγαν να τρυγήσουν τα 44 δενδρύλλια ύψους 1,30 έως 3,50 μέτρων, συνελήφθησαν και στα σπίτια τους κατασχέθηκαν 488,6 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, φύλλα και κλώνοι κάνναβης βάρους 335 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, σπόροι κάνναβης βάρους 12,5 γραμμαρίων και 500 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** «Ξήλωσαν» τη φυσική βλάστηση στην δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή της Άνδρου οι άγνωστοι χασισοκαλλιεργητές, για να δημιουργήσουν δυο επίπεδα στα οποία καλλιεργούσαν μια μεγάλη φυτεία με 89 δενδρύλλια ύψους ενάμισι ως δυο μέτρων! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν θέσει επί μέρες την περιοχή υπό διακριτική επιτήρηση, ωστόσο οι δράστες δεν εμφανίστηκαν κι έτσι ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα και τα κατέσχεσαν μαζί με πλαστικούς σωλήνες ποτίσματος, τανάλιες, έναν φορητό ψεκαστήρα, ένα ζευγάρι κιάλια, κουβέρτες, είδη ρουχισμού και παπούτσια που άφησαν πίσω τους οι καλλιεργητές. Όλα εξετάζονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.

*** Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφάλειας έναν 48χρονο, τη στιγμή που περιποιούνταν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 ως 3,10 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Στην κατοχή του χασισοκαλλιεργητή και στο σπίτι του κατασχέθηκαν και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης