Πωλούσε λουλούδια και άρπαζε κινητά και πορτοφόλια

Πωλούσε λουλούδια και άρπαζε κινητά και πορτοφόλια

Ο 28χρονος δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κλοπές

Πωλούσε λουλούδια και άρπαζε κινητά και πορτοφόλια
Ο νεαρός Έλληνας που περιφερόταν από τραπέζι σε τραπέζι στις καφετέριες της Καβάλας πουλώντας λουλούδια, δεν είχε στο μυαλό του το πενιχρό μεροκάματο αλλά είχε... υψηλότερες βλέψεις καθώς άρπαζε ό,τι αξίας έβλεπε εκτεθειμένο, χωρίς να τον αντιληφθούν οι θαμώνες!

Μετά από πέντε διαφορετικές καταγγελίες πελατών ισάριθμων καταστημάτων της πόλης για κλοπές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες και διαπίστωσαν από τις καταθέσεις ότι την ώρα που έκαναν φτερά τέσσερα κινητά και ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 100 ευρώ, δύο κάρτες ανάληψης μετρητών και διάφορα έγγραφα, έκανε βόλτες στα τραπέζια ένας πλανόδιος πωλητής λουλουδιών.

Κλείσιμο
Ο 28χρονος δράστης εντοπίστηκε, καθώς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κλοπές. Δεν συνελήφθη, όμως, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου καθώς οι πέντε κλοπές είχαν γίνει στις 23 Φεβρουαρίου και στις 23 Ιουνίου. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης