Αλβανός θα πλημμύριζε τον Βόλο με ηρωίνη

Αλβανός θα πλημμύριζε τον Βόλο με ηρωίνη

Οι πληροφορίες για το ταξίδι του 22χρονου αλλοδαπού είχαν φτάσει στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, οι οποίοι τον εντόπισαν μόλις έφτασε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και τον συνέλαβαν

Αλβανός θα πλημμύριζε τον Βόλο με ηρωίνη
Ούτε καν ένα 24ωρο δεν θα έμενε στο Βόλο ένας νεαρός Αλβανός που πήγε στην θεσσαλική πόλη «φορτωμένος» με σχεδόν μισό κιλό ηρωίνης. Όπως υπολόγιζε, θα την διέθετε… αυθημερόν και θα επέστρεφε στην Αθήνα απ’ όπου είχε ξεκινήσει!

Οι πληροφορίες για το ταξίδι του 22χρονου αλλοδαπού είχαν φτάσει στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, οι οποίοι τον εντόπισαν μόλις έφτασε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρήκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 441 γραμμαρίων την οποία θα πωλούσε σε τοξικομανείς της πόλης.

Κλείσιμο
Ο νεαρός είχε πάνω του ένα απόκομμα εισιτηρίου που έδειχνε ότι είχε ταξιδέψει από την Αθήνα και ένα εισιτήριο που θα χρησιμοποιούσε για την αυθημερόν επιστροφή του, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του, που εξετάζεται για να εντοπιστούν οι διασυνδέσεις του. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης