Βόλος: Έδεσαν 45χρονη και τον 13χρονο γιο της και έφυγαν με το αυτοκίνητό της

Βόλος: Έδεσαν 45χρονη και τον 13χρονο γιο της και έφυγαν με το αυτοκίνητό της

Οι δύο δράστες μιλούσαν σπαστά Ελληνικά και δεν πείραξαν την 11χρονη κόρη της

Βόλος: Έδεσαν 45χρονη και τον 13χρονο γιο της και έφυγαν με το αυτοκίνητό της
Θρασύτατοι αποδείχτηκαν δύο άγνωστοι άνδρες, που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά και σήμερα τα ξημερώματα, αφού μπήκαν στο σπίτι 45χρονης γυναίκας στο Βόλο, έδεσαν, τόσο την ίδια, όσο και τον 13χρονο γιο της που ξύπνησε από τη φασαρία (το ηλικίας 11 χρονών κορίτσι της κοιμόταν και δεν το πείραξαν) και, αφού τη λήστεψαν της έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν σαν κύριοι!

Η ληστεία έγινε σε μονοκατοικία μεταξύ 3 μετά τα μεσάνυχτα και 5 το πρωί, όταν δύο άγνωστοι άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν από ξεκλείδωτο παράθυρο στο σπίτι που έμενε η γυναίκα και τα παιδιά της (είναι εν διαστάσει) και αφού την ξύπνησαν της έδεσαν τα χέρια με μονωτική ταινία και της είπαν ότι θέλουν να τους δώσει χρήματα, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Κλείσιμο
Την ώρα εκείνη ξύπνησε και ο 13χρονος γιος της, που οι ληστές επίσης έδεσαν τα χέρια και στο στόμα με μονωτική ταινία, για να μη φωνάξει, ενώ δεν πείραξαν την ηλικίας 11 χρονών κόρη της, που κοιμόταν στο δωμάτιό της.

Τελικά η γυναίκα, για να προστατέψει τα παιδιά της υπέδειξε στους ληστές ότι είχε χρήματα μέσα στην τσάντα της, οπότε οι δύο άνδρες πήραν το ποσό των 1.000 € και χρυσαφικά μικρής αξίας και αφού της πήραν το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, που βρισκόταν στην τσάντα της, βγήκαν από το σπίτι, μπήκαν στο αυτοκίνητό της, μάρκας Fiat Punto και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Αφού οι ληστές εξαφανίστηκαν, ξύπνησε και η 11χρονη κόρη της 45χρονης γυναίκας που την έλυσε, όπως και τον αδελφό της, για να ενημερώσει την Αστυνομία.

Προανάκριση και έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης