Αξιωματικός «μαϊμού» εξαπατούσε γυναίκες στην Ηλεία

Αξιωματικός «μαϊμού» εξαπατούσε γυναίκες στην Ηλεία

Ο δράστης εντοπίστηκε μετά την καταγγελία μιας γυναίκας γιατρού, η οποία του έδωσε  200 ευρώ για να πληρώσει κάποιες παραβάσεις της τροχαίας

Αξιωματικός «μαϊμού» εξαπατούσε γυναίκες στην Ηλεία
Άλλαξε... υπηρεσία ο 43χρονος απατεώνας, ο οποίος και στο παρελθόν εμφανιζόταν ως ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και εξαπατούσε κυρίως γυναίκες σε διάφορες περιοχές της Ηλείας, «πουλώντας» γοητεία και υποσχέσεις ότι μπορούσε να σβήσει τυχόν  παραβάσεις!

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο 43χρονος αστυνομικός «μαϊμού» από τα Σαβάλια είχε συλληφθεί γιατί εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τον διοικητή Ασφαλείας, που τάχα μπορούσε να διευθετήσει τις παραβάσεις τους, φυσικά με το... αζημίωτο! Τώρα, συνελήφθη για μια ακόμη φορά, επειδή συστηνόταν ως διοικητής της... Τροχαίας!

Κλείσιμο
Ο δράστης εντοπίστηκε μετά την καταγγελία μιας γυναίκας γιατρού, η οποία του έδωσε  200 ευρώ για να πληρώσει κάποιες παραβάσεις της τροχαίας. Οι... πραγματικοί αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν ο «μαϊμού» συνάδελφός τους είχε εξαπατήσει και άλλα ανυποψίαστα θύματα, ενώ τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με τις κατηγορίες της απάτης και της αντιποίησης αρχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης