Μη χάσετε και σήμερα το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε και σήμερα το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε και σήμερα το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα


Κλείσιμο

2. Ένα έκτακτο κουπόνι - προσφορά αξίας 5 ευρώ για αγορές σε χύμα τυριά και αλλαντικά κοπής από τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα

Τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα  απαντούν στην κρίση με πράξεις οικονομίας και σας προσφέρουν εκτάκτως αυτό το Σάββατο ένα  κουπόνι αξίας 5 ευρώ για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ και άνω σε χύμα τυριά και αλλαντικά κοπής από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour.

Πηγαίνετε λοιπόν σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας Μαρινόπουλος, ζητήστε να σας κόψουν χύμα τυριά αλλά και αλλαντικά της αρεσκείας σας (π.χ. φέτα, κασέρι, κεφαλοτύρι, τυριά σε φέτες, γαλοπούλα, ζαμπόν, σαλάμια σε φέτες κλπ) αξίας 20 ευρώ και άνω και, πηγαίνοντας στο ταμείο να πληρώσετε, κερδίστε έκπτωση 5 ευρώ, προσκομίζοντας το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του Θέματος που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως αυτό το Σάββατο.

** Το κουπόνι για την αγορά χύμα τυριών και αλλαντικών κοπής καθώς και οι όροι εξαργύρωσής του θα βρίσκονται στην πίσω όψη του κουπονιού.

Tο κουπόνι εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 06/07/2015 έως και το Σάββατο 11/07/2015.





3. Τη σούπερ μηνιαία προσφορά, με προιοντικά εκπτωτικά κουπόνια συγκεντρωμένα σε δυο εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας. Κάθε κουπόνι αντιπροσωπεύει μια γενναία έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα πρώτης ανάγκης που χρησιμοποιούν καθημερινά όλα τα νοικοκυριά, όπως διάφορα είδη καθημερινής υγιεινής και περιποίησης, τρόφιμα, ποτά κλπ.  Όλα είναι επώνυμα προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται από γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα μαζί, προσφέροντάς σας συνολικό κέρδος 35 ευρώ ή και χωριστά το καθένα –ανάλογα με τις ανάγκες σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δύο εβδομάδες : από τη Δευτέρα 6/7  έως και το Σάββατο 18/7/2015 στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour.






4. Το τέταρτο από τα αγαπημένα μπεστ σέλλερ των εκδόσεων Bell  που λάτρεψε το κοινό. Αυτό το Σάββατο “Μη Μιλήσεις σε Κανέναν” του Harlan Coben.

Τα δημοφιλή αγαπημένα μπεστ σέλερ που λάτρεψε το κοινό και έγιναν ταινίες συνεχίζουν να κυκλοφορούν με το “Πρώτο Θέμα”.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το τέταρτο βιβλίο της συλλεκτικής σειράς «Μη μιλήσεις σε κανέναν» του Harlan Coben, που μεταφράστηκε σε 27 γλώσσες και διαβάστηκε χωρίς ανάσα μέχρι τέλους από εκατομμύρια αναγνώστες, έγινε ταινία και κέρδισε επάξια τέσσερα βραβεία Σεζάρ.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ένας παιδίατρος ο Αλεξάντρ Μπεκ που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του, το πτώμα της οποίας βρέθηκε και αναγνωρίστηκε οκτώ χρόνια πριν. Δείχνει να τα καταφέρνει, ώσπου το όνομά του εμπλέκεται σε μια δολοφονία, για την οποία όμως δεν έχει ιδέα. Κάποια στιγμή λαμβάνει στον υπολογιστή του μία φράση-μήνυμα, που μόνο η νεκρή γυναίκα του θα μπορούσε να γνωρίζει «Μην μιλήσεις σε κανέναν», γεγονός που τον κάνει να ελπίζει ότι είναι ακόμη ζωντανή. Έκτοτε, ο ήρωας μη μπορώντας να εμπιστευτεί κανέναν, προσπαθεί μόνος του να ξεδιπλώσει το κουβάρι τόσο του μυστηριώδους αποστολέα του μηνύματος όσο και της δολοφονίας για την οποία κατηγορείται
 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην το χάσετε!






5. Το διπλό CDNight & Day Hitsby Easy Coutiel (και στην απλή έκδοση 2,00€ και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25€)

Η διπλή μοναδική Best Seller συλλογή του καλοκαιριού, από τον Ήζυ Κουτιέλ, είναι στο Θέμα!

Απολαύστε τα κομμάτια που χορεύονται στα Beach Bars στο Day CD και τη μουσική που σας ξεσηκώνει στα Clubs στο Night CD!

Ένα διπλό συλλεκτικό CD με 22 super επιτυχίες που δεν πρέπει να λείπει από τη δισκοθήκη σας έρχεται εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Πρώτο Θέμα

Night+DayHits by Easy Coutiel”.








(και στην απλή έκδοση 2,00€ και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25€)

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!

6. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 και Novalifε, για να βλέπετε ποδόσφαιρο και ταινίες.  

Έχεις Θέμα;

Βλέπεις δωρεάν ποδόσφαιρο και ταινίες στα Novasports1 και Novalifε!

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει εκτάκτως αυτό το Σάββατο 4/7/2015 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις, εντελώς δωρεάν δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 4 Ιουλίου μπορείτε να δείτε:

HIGHLIGHTS - Novasports 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

23:00 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ BLANCPAIN

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

 

TΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (LIVE) TOP

19:30 POST GAME SHOW (LIVE)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ (LIVE) TOP

19:30 POST GAME SHOW (LIVE)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:30 PRE GAME SHOW (LIVE)

16:00 WIMBLEDON 2015

          ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (LIVE) TOP

18:30 POST GAME SHOW (LIVE)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:30 PRE GAME SHOW (LIVE)

16:00 WIMBLEDON 2015

          ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ (LIVE) TOP

18:30 POST GAME SHOW (LIVE)

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του  Novasports 1 για την εβδομάδα από την Κυριακή 5 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 

Η διαδικασία είναι απλή

Η διαδικασία για να κάνετε χρήση της προσφοράς είναι απλή: Όσοι επιλέξουν εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ (στην έκδοση των 4,25 ευρώ) θα βρουν μια  καρτέλα στην οποία αναγράφεται ένας κωδικός και οδηγίες σύνδεσης με την NOVA.

Με τον κωδικό και ακολουθώντας τις οδηγίες σύνδεσης ο αναγνώστης του «ΘΕΜΑΤΟΣ» θα έχει  το προνόμιο σε τρία λεπτά να απολαύσει το Novasports 1 και Novalife για μια ολόκληρη εβδομάδα – έως ότου δηλαδή ανανεώσει την πρόσβαση με την εφημερίδα της επόμενης Κυριακής.

Για παράδειγμα, ο κωδικός που θα βρείτε αυτό το Σάββατο 4/7 θα ισχύει από τις 00:01 της Κυριακής 5 Ιουλίου μέχρι τις 23:59 του  Σαββάτου 11 Ιουλίου 2015.

Ποιοι μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β)  Όσοι έχουν laptop, tablet ή και κινητό smartphone, ακόμη κι αν δεν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

Τι θα βλέπετε

Διαχρονικά  το πρόγραμμα του Novasports 1 που θα βλέπετε δωρεάν με το ΘΕΜΑ κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει:

• Όλα τα ντέρμπι της Super League, δηλαδή τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ μεταξύ τους.

• Μεγάλα ματς ξένων ομάδων σε UEFA Champions League, UEFA Europa League

• Επιλεγμένους αγώνες Euroleague, Basket League και Volley League

• Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από όλα τα σπορ (Τένις, Κολύμβηση, Στίβος, Μηχανοκίνητα, κλπ) Οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, καλύπτονται από μια πλειάδα εκπομπών με έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους που ενημερώνουν τους φιλάθλους  άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα.

Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 21:00, η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, φέρνει στην οθόνη σας όλη την αθλητική ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, όταν έχει αγωνιστική δράση το Champions League, προβάλλεται στις 23:45 η εκπομπή «Champions Live» με τους Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων το κανάλι Novasports 1 σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε άμεσα και έγκαιρα όλα τα γκολ και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των αγώνων του UEFA Champions League με σχόλιο από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα κάθε Τρίτη στις 19:00, η εκπομπή «Στο Φιλέ»με τον Παντελή Λώλη και με εκλεκτούς καλεσμένους, σχολιάζει την αγωνιστική δράση στο χώρο του βόλεϊ με πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής της Volley League.

Κάθε Πέμπτη, όταν έχει αγωνιστική δράση το Europa League, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος παρουσιάζει στις 24:00 την εκπομπή «Europa League Live», με όλα τα στιγμιότυπα και τα ρεπορτάζ από τα παιχνίδια.

Τέλος, κάθε Κυριακή οι φίλοι των σπορ, έχουν ραντεβού με τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» και τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη από νωρίς στις 16:00, για να ακολουθήσουν στις 21:30 με τη λήξη των αγώνων οι Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Δημήτρης Παπανικολάου, οι οποίοι σχολιάζουν μαζί με καλεσμένους την αγωνιστική επικαιρότητα της Super League και όχι μόνο.

Διαχρονικά το πρόγραμμα του Novalife που θα βλέπετε δωρεάν με το ΘΕΜΑ κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει:

  • Επτά εκπληκτικές ταινίες κάθε μέρα, 3 σειρές κάθε εβδομάδα και ποιοτικά talk shows.

  • Κάθε πρωί τη ζώνη Fitness Time Δευτέρα – Παρασκευή στις 09:00.

  • Το «Lifetimε», το λαμπερό μαγκαζίνο με ανανεωμένη διάθεση και παρουσιαστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρη Κουρούμπαλη,  σας κρατάει συντροφιά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 14:30 μμ και 20:30 μμ.

  • Το «Λαμπατέρ», το εναλλακτικό talk show με τον Λάμπη Ταγματάρχη και την παρέα του. Κάθε Δευτέρα στις 23:00 φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους και φωτίζει την επικαιρότητα, με χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση.

Στο Novalife συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και οι αγαπημένες σας σειρές (από Δευτέρα – Παρασκευή),

  • «Velvet II» (κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:45)

  • Τέλος, κάθε βράδυ στις 21:00, ταινίες που ξεχωρίζουν έρχονται να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές του Novalifε.

 

Ειδικά με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 4 Ιουλίου μπορείτε να δείτε:

HIGHLIGHTS 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00   SAFE SEX      ΚΓΣΕ                                                                         ΣΕΙΡΑ

18:20   ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ: Η ΤΑΙΝΙΑ     ΚΓΣΕ                                                    ΤΑΙΝΙΑ

21:00   ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ     ΚΓΣΕ                                             ΤΑΙΝΙΑ

23:20   ΤΗΕ MENTALIST VII       ΚΓΣΕ                                                     ΣΕΙΡΑ

00:10   ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ     Κ15                               ΤΑΙΝΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

17:40   Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ     ΚΓΣΕ                     ΤΑΙΝΙΑ

20:30   LIFETIME     KΓΣΕ                                                               ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00   GUNG HO     ΚΓΣΕ                                                              ΤΑΙΝΙΑ

22:55   NCIS XII      ΚΓΣΕ                                                                ΣΕΙΡΑ

23:45   LOWER LEARNING     ΚΓΣΑ                                                        ΤΑΙΝΙΑ

ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

17:30   ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ     ΚΓΣΕ                             ΤΑΙΝΙΑ

19:10   Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ     ΚΓΣΕ                                              ΤΑΙΝΙΑ

21:00   ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ     ΚΓΣΕ                                                  ΤΑΙΝΙΑ

22:45   NCIS XII     ΚΓΣΕ                                                                 ΣΕΙΡΑ

23:35   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ     ΚΓΣΕ                       ΤΑΙΝΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

16:50   CELEBRITY SCOOP     K                                                   ΕΚΠΟΜΠΗ

17:40   LEARNING TO FLY     ΚΓΣΕ                                                         ΤΑΙΝΙΑ

21:00   ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ     ΚΓΣΕ                                      ΤΑΙΝΙΑ

23:00   GARAGE SALE MYSTERY     ΚΓΣΕ                                            ΤΑΙΝΙΑ

00:30   ΕΓΩ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ & Η ΜΑΜΑ     ΚΓΣΑ                              ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

17:25   ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ     ΚΓΣΕ                                                      ΤΑΙΝΙΑ

19:05   ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ     ΚΓΣΑ                                   ΤΑΙΝΙΑ

21:00   ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ     ΚΓΣΕ                                      ΤΑΙΝΙΑ

22:45   ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΡΑΣΤΩΝ     Κ15                                           ΤΑΙΝΙΑ

00:10   Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ     ΚΓΣΑ                                               ΤΑΙΝΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

18:55   ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ     ΚΓΣΑ                                            ΤΑΙΝΙΑ

20:30   LIFETIME     KΓΣΕ                                                               ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00   UNSTABLE     ΚΓΣΕ                                                                        ΤΑΙΝΙΑ

22:30   ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ: ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ     Κ15               ΤΑΙΝΙΑ

00:40   ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ 7     Κ15                                                  ΤΑΙΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00   SAFE SEX      ΚΓΣΕ                                                                         ΣΕΙΡΑ

18:15   ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ     ΚΓΣΑ                                                ΤΑΙΝΙΑ

21:00   ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ     ΚΓΣΑ                                                   ΤΑΙΝΙΑ

23:05   THE MENTALIST VII      ΚΓΣΕ                                                      ΣΕΙΡΑ

23:55   ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΦΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ     ΚΓΣΑ                   ΤΑΙΝΙΑ

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του Novalife για την εβδομάδα από την Κυριακή 5 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο  11 Ιουλίου 2015

Πώς θα συνδεθείτε

1. Εσείς που είστε συνδροµητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόµενο:

Thema κενό, µοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο κάτω µέρος της σελίδας, κενό smart card number (ο αριθµός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντοµα θα λάβετε απαντητικό SMS µε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι  τώρα συνδροµητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέµβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουµε τις απαραίτητες οδηγίες.

 

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή  και πιάτο)

A’ τρόπος

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόµενο: Thema κενό, µοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο κάτω µέρος της σελίδας και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Όσοι έχετε laptop, µπαίνετε στο protothema.nova.gr, πληκτρολογείτε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό σας  και ενεργοποιείται η υπηρεσία.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταµπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρµογή novago. Στη συνέχεια θα εισάγετε όνοµα χρήστη και τον κωδικό σας και θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828

(αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιές συσκευές υποστηρίζονται εδώ





7. Το νέο τεύχος του People με τα μυστικά των σταρς στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Μη χάσετε λοιπόν εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ολοκαίνουργιο τεύχος του People!


 

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Ένα έκτακτο κουπόνι - προσφορά αξίας 5 ευρώ για αγορές σε χύμα τυριά και αλλαντικά κοπής από τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα

Τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα  απαντούν στην κρίση με πράξεις οικονομίας και σας προσφέρουν εκτάκτως αυτό το Σάββατο ένα  κουπόνι αξίας 5 ευρώ για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ και άνω σε χύμα τυριά και αλλαντικά κοπής από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour.

Πηγαίνετε λοιπόν σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας Μαρινόπουλος, ζητήστε να σας κόψουν χύμα τυριά αλλά και αλλαντικά της αρεσκείας σας (π.χ. φέτα, κασέρι, κεφαλοτύρι, τυριά σε φέτες, γαλοπούλα, ζαμπόν, σαλάμια σε φέτες κλπ) αξίας 20 ευρώ και άνω και, πηγαίνοντας στο ταμείο να πληρώσετε, κερδίστε έκπτωση 5 ευρώ, προσκομίζοντας το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του Θέματος που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως αυτό το Σάββατο.

** Το κουπόνι για την αγορά χύμα τυριών και αλλαντικών κοπής καθώς και οι όροι εξαργύρωσής του θα βρίσκονται στην πίσω όψη του κουπονιού.

Tο κουπόνι εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 06/07/2015 έως και το Σάββατο 11/07/2015.

3. Τη σούπερ μηνιαία προσφορά, με προιοντικά εκπτωτικά κουπόνια συγκεντρωμένα σε δυο εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας. Κάθε κουπόνι αντιπροσωπεύει μια γενναία έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα πρώτης ανάγκης που χρησιμοποιούν καθημερινά όλα τα νοικοκυριά, όπως διάφορα είδη καθημερινής υγιεινής και περιποίησης, τρόφιμα, ποτά κλπ.  Όλα είναι επώνυμα προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται από γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα μαζί, προσφέροντάς σας συνολικό κέρδος 35 ευρώ ή και χωριστά το καθένα –ανάλογα με τις ανάγκες σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δύο εβδομάδες : από τη Δευτέρα 6/7  έως και το Σάββατο 18/7/2015 στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour.

4. Το διπλό CDNight & Day Hitsby Easy Coutiel (και στην απλή έκδοση 2,00€ και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25€)

Η διπλή μοναδική Best Seller συλλογή του καλοκαιριού, από τον Ήζυ Κουτιέλ, είναι στο Θέμα!

Απολαύστε τα κομμάτια που χορεύονται στα Beach Bars στο Day CD και τη μουσική που σας ξεσηκώνει στα Clubs στο Night CD!

Ένα διπλό συλλεκτικό CD με 22 super επιτυχίες που δεν πρέπει να λείπει από τη δισκοθήκη σας έρχεται εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Πρώτο Θέμα

Night+DayHits by Easy Coutiel”.

(και στην απλή έκδοση 2,00€ και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25€)

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!

Μαζί θα περάσουμε την κρίση!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης