Ανήλικος σε σπείρα με επτά διαρρήξεις στο Ηράκλειο

Ανήλικος σε σπείρα με επτά διαρρήξεις στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξάρθρωσαν τη νεανική συμμορία το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες αφότου οι τρεις δράστες τρύπωσαν στο σπίτι μιας 51χρονης και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ

Ανήλικος σε σπείρα με επτά διαρρήξεις στο Ηράκλειο
Μαζί με τον... μπαμπά του κατέληξε στον εισαγγελέα ένας ανήλικος που συμμετείχε σε σπείρα δυο λίγο μεγαλύτερων νεαρών με τους οποίους συγκατοικούσε. Οι τρεις τους «άνοιγαν» σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου από την επομένη των Χριστουγέννων του 2014. 

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξάρθρωσαν τη νεανική συμμορία το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες αφότου οι τρεις δράστες τρύπωσαν στο σπίτι μιας 51χρονης και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ. Μετά από έρευνα στην ευρύτερη περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο από τους τρεις, έναν 17χρονο και έναν 19χρονο, ενώ ο 20χρονος συνεργός τους δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρήξει άλλα έξι σπίτια και είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές (τηλεόραση) και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 35.170 ευρώ. Μάλιστα, στο σπίτι τους βρέθηκε η τηλεόραση που είχαν κλέψει από το σπίτι ενός 66χρονου και του αποδόθηκε. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ συνελήφθη και ο 41χρονος πατέρας του 17χρονου στον οποίο απαγγέλθηκε κατηγορία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης