Σέρρες: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από συμπλοκή με μαγκούρες

Σέρρες: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από συμπλοκή με μαγκούρες

Ένας 52χρονος κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στον 76χρονο ηλικιωμένο, ενώ τον χτύπησε και με τα χέρια του, πριν σπεύσει να εξαφανιστεί

Σέρρες: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από συμπλοκή με μαγκούρες
Μοιραίος αποδείχθηκε ο διαπληκτισμός μεταξύ δυο συγχωριανών που είχαν διαφορές για τα κτήματα, ο οποίος εξελίχθηκε σε συμπλοκή με μαγκούρες, το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτική περιοχή στις Σέρρες. Ο πιο ηλικιωμένος ξεψύχησε λίγο αργότερα από τα χτυπήματα που δέχθηκε.  
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη έξω από την κοινότητα Αγία Παρασκευή των Σερρών, όπου ο 52χρονος δράστης διαπληκτίστηκε με τον 76χρονο συντοπίτη του και προσπάθησαν να επιτεθούν ο ένας στον άλλο με τις ξύλινες βέργες που είχαν μαζί τους. Όμως, ο νεότερος κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στον ηλικιωμένο, ενώ τον χτύπησε και με τα χέρια του. Όταν είδε τον 76χρονο πεσμένο στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του και πλημμυρισμένο στο αίμα, ο 52χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί. 

Το θύμα ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα και βρέθηκε νεκρό από τους αστυνομικούς του τμήματος Νιγρίτας που είχαν ειδοποιήσει οι συγγενείς του, όταν ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσαν να τον βρουν. Ο 52χρονος εντοπίστηκε τα ξημερώματα στο χωριό, ομολόγησε τη συμπλοκή και παρέδωσε την βέργα με την οποία χτύπησε τον συγχωριανό του. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για θανατηφόρα σωματική βλάβη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης