Με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της κυκλοφορίας το “ΘΕΜΑ”

Με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της κυκλοφορίας το “ΘΕΜΑ”

Και αυτή την Κυριακή (14 Ιουνίου) η διαφορά με την δεύτερη εφημερίδα ξεπέρασε τα 30.000 φύλλα 

Με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της κυκλοφορίας το “ΘΕΜΑ”
Η απόλυτη -και μόνιμη- κυριαρχία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά με τα στοιχεία κυκλοφορίας των κυριακάτικων εφημερίδων για την 14η Ιουνίου 2015: Το “Πρώτο Θέμα” προηγείται με εντυπωσιακή διαφορά, 32.000 φύλλων, από την αμέσως επόμενη εφημερίδα.

Σε μια εποχή όπου το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας τελεί σε κατάσταση μεγάλης ανησυχίας και οικονομικής ανασφάλειας, σε ένα κλίμα που επηρεάζει αρνητικά ακόμη και παγιωμένες, αγαπημένες συνήθειες όπως η αγορά των κυριακάτικων εφημερίδων, το “Πρώτο Θέμα” διατηρεί την κυρίαρχη θέση του σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Για ένα διάστημα που υπερβαίνει τα δέκα συναπτά έτη, ουσιαστικά από την πρώτη ημέρα της εμφάνισής της, η εφημερίδα μας  αποτελεί τη Νο.1 επιλογή του αναγνωστικού κοινού. Το κοινό που ανταμείβει και επιβραβεύει με τη σταθερή του προτίμηση την ιδιαίτερη δημοσιογραφική αντίληψη του “Πρώτου Θέματος”, την πρωτοτυπία στη θεματολογία και το διαρκές κυνήγι εκείνης της είδησης που πραγματικά αξίζει να μνημονεύεται.

Κλείσιμο
Επιδιώκοντας την ενημέρωση χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, ασκώντας κριτική αδιακρίτως σε όποια εξουσία παρεκκλίνει από την υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και επιδεικνύοντας ειλικρινές και βαθύ ενδιαφέρον για τον πραγματικό άνθρωπο και τις ανάγκες του, το “Πρώτο Θέμα” παραμένει αφοσιωμένο στις αρχές που το ανέδειξαν ως τη δημοφιλέστερη κυριακάτικη εφημερίδα.

Η σταθερή κυκλοφοριακή πρωτιά του Πρώτου Θέματος δεν είναι ούτε συμπτωματική, ούτε βασίζεται σε τρικ και πρόσκαιρα «πυροτεχνήματα» εντυπωσιασμού. Η εμπιστοσύνη των αναγνωστών στην εφημερίδα αντανακλά το πάθος και την προσήλωση όλων όσοι εργάζονται στο “Πρώτο Θέμα” για τη δημιουργία της πιο ολοκληρωμένης εφημερίδας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία κυκλοφορίας από τα πρακτορεία διανομής «Άργος» και «Ευρώπη», το «Πρώτο Θέμα» κινείται σταθερά σε πωλήσεις άνω των 100.000 φύλλων. Αντιθέτως, όλες οι υπόλοιπες κυριακάτικες εφημερίδες εμφανίζουν κάθε Κυριακή πολύ πιο χαμηλούς, πενταψήφιους, αριθμούς.




Αναλυτικά οι κυκλοφορίες της προηγούμενης Κυριακής 14 Ιουνίου :

1. Πρώτο Θέμα: 107.000 
2. Έθνος: 75.000, 
3. Το Βήμα: 73.000,
3. Real News: 60.000, 
5. Ελεύθερος Τύπος: 16.000, 
6. Δημοκρατία: 11.000, 
7. Kontra: 8.000.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης