Κυκλοφορούσε οπλισμένος σαν… αστακός!

Κυκλοφορούσε οπλισμένος σαν… αστακός!

Ο παράνομος οπλισμός κατασχέθηκε και ο 42χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Αντιμέτωποι με ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όταν ερεύνησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 42χρονου που σταμάτησαν για δειγματοληπτικό έλεγχο στην Κομοτηνή. Όπως διαπίστωσαν, ο οδηγός ήταν οπλισμένος σαν.. αστακός!

Στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 0,60 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 0,15 εκατοστών και ένα σπρέι – στυλό ακινητοποίησης! Ο παράνομος οπλισμός κατασχέθηκε και ο 42χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Μπελάδες με τη δικαιοσύνη απέκτησαν ξαφνικά για μερικά… ενθύμια ένας πατέρας και ο γιος του! Κατά την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι τους στην Σαλμώνη Ηλείας, βρήκαν οκτώ φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών στο δωμάτιο του 50χρονου πατέρα και 26 σφαίρες των 0,45 mm σε αυτό του 28χρονου γιού του. Ο πρώτος υποστήριξε πως είχε κρατήσει τα φυσίγγια ως ενθύμια από το στρατό και ο δεύτερος ότι τα του είχε δώσει ο παππούς του, αλλά δεν απέφυγαν τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης