Βρέθηκε όπλο της σπείρας με τις κάρτες «κλώνους»

Βρέθηκε όπλο της σπείρας με τις κάρτες «κλώνους»

Οι εντόπισαν έναν υπαίθριο χώρο κοντά στο σημείο της σύλληψης, όπου τα τρία μέλη του κυκλώματος είχαν κρύψει ένα πιστόλι και μια ηλεκτρονική ζυγαριά

 Βρέθηκε όπλο της σπείρας με τις κάρτες «κλώνους»
Η παράνομη οπλοκατοχή θα προστεθεί στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη της σπείρας που διακινούσαν κάνναβη και κοκαΐνη στη Ρόδο, αλλά εξαπατούσαν και εμπόρους αγοράζοντας προϊόντα με κάρτες «κλώνους».

Οι τρεις δράστες, ένας 39χρονος, ένας 40χρονος και ένας 47χρονος, είχαν συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν κατά των αστυνομικών. Μαζί τους συνελήφθησαν ένας 44χρονος που τους έκρυβε στο σπίτι του στη δημοτική ενότητα Αφάντου, όπου είχαν καταφύγει με την βοήθεια ενός δεύτερου 40χρονου. 

Κλείσιμο
Σε καταλύματα που χρησιμοποιούσαν στην πόλη της Ρόδου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 185 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 11 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,5 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές ακριβείας, σύνεργα για την κοπή των ναρκωτικών, τρία κινητά και 3.250 ευρώ από τις αγορές με κάρτες «κλώνους».

Μετά την παραπομπή των μελών της σπείρας στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι αστυνομικοί συνέχισαν τις έρευνες και εντόπισαν έναν υπαίθριο χώρο κοντά στο σημείο της σύλληψης, όπου τα τρία μέλη του κυκλώματος είχαν κρύψει ένα πιστόλι και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Το πιστόλι εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης