Με κλωτσιές και μπουνιές αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Χημείο

Με κλωτσιές και μπουνιές αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Χημείο

Στην ΑΣΟΕΕ έκλεψαν την κάλπη - Δύο τραυματίες από την εισβολή κουκουλοφόρων στο ΑΠΘ - Επεισόδια σε πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αθήνας, όπου άγνωστοι επιχείρησαν να διακόψουν τις φοιτητικές εκλογές - Κικίλιας: Εύγε, κύριοι της κυβέρνησης!

Με κλωτσιές και μπουνιές αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Χημείο
Με κλωτσιές και μπουνιές επιχείρησαν το μεσημέρι να εισβάλλουν στο Χημείο αντιξεουσιαστές.

Το βίντεο - ντουκουμέντο αποδεικνύει το μένος με το οποίο προσπαθούσαν οι κουκουλοφόροι να σπάσουν την πόρτα του πανεπιστημιακού ιδρύματος όπου στεγάζεται το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκείνη την ώρα στο κτήριο βρίσκονταν φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς εκτυλίσσονταν οι φοιτητικές εκλογές. Σύμφωνα με τους φοιτητές, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ οι αντιεξουσιαστές, αφού απείλησαν όσα παιδιά ήταν στον χώρο αποχώρησαν, για να συνεχίσουν τις επιδρομές σε άλλες σχολές της Αθήνας. 

Κλείσιμο
Εισβολή αντιεξουσιαστών στο Χημείο:


Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ) όπου επίσης εισήθαν με τη βία αντιεξουσιαστές φορώντας κουκούλες, κάποιοι από αυτούς πήραν την κάλπη, την έσπασαν και της έβαλαν φωτιά.

Το πρωί, ομάδα κουκουλοφόρων είχε κάνει επιδρομή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εκβιάζοντας και χτυπώντας φοιτητές, δύο από τους οποίους μάλιστα διακομήσθηκαν στο ΑΧΕΠΑ με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι. 



Το θέμα σχολίασε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, που δήλωσε μέσω Twitter: «Τα Πανεπιστήμια παραδομένα σε κουκουλοφόρους που καταστρέφουν και προπηλακίζουν! Εύγε κύριοι της κυβέρνησης». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης