Αμαλιάδα: Τσάκωσαν τους Πακιστανούς που διέλυαν μετασχηματιστές

Αμαλιάδα: Τσάκωσαν τους Πακιστανούς που διέλυαν μετασχηματιστές

Οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας είχαν ταυτοποιήσει τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 45 και 31 χρόνων ως υπαίτιους για την λεηλασία τουλάχιστον 18 μετασχηματιστών 

Αμαλιάδα: Τσάκωσαν τους Πακιστανούς που διέλυαν μετασχηματιστές
Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από τρία χρόνια για να πέσουν τελικά στα χέρια των αστυνομικών αρχών δυο Πακιστανοί «κυνηγοί» χαλκού, οι οποίοι είχαν ρημάξει το δίκτυο  μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στην Επιχείρηση!

Οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας είχαν ταυτοποιήσει τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 45 και 31 χρόνων ως υπαίτιους για την λεηλασία τουλάχιστον 18 μετασχηματιστών από τους οποίους είχαν αρπάξει τον χαλκό που η αξία του ξεπερνούσε τα 150.000 ευρώ! Όλες οι κλοπές, είχαν γίνει στο διάστημα από τις 2 Νοεμβρίου του 2011 ως τις 22 Ιανουαρίου του 2012 αλλά οι δράστες δεν είχαν βρεθεί για να συλληφθούν.

Κλείσιμο
Ο ανακριτής είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος των Πακιστανών για διακεκριμένες κλοπές και οι αστυνομικοί τους αναζητούσαν παντού. Όπως αποδείχθηκε, δεν έφυγαν ποτέ από την Αμαλιάδα, όπου τελικά εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για να γίνουν εκτελεστά τα εντάλματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης